انکار قتل یک روز بعد از اعتراف

شرق: زنی که با مراجعه به یکی از کلانتری‌های تهران مدعی شده بود سه سال قبل قتلی مرتکب شده است، در کمتر از 24 ساعت منکر قتل شد و گفت برای فرار از دست آزار‌های همسرش و تنبیه او دروغ گفته ‌است.

به گزارش خبرنگار ما، در آخرین روزهای هفته گذشته زنی با مراجعه به کلانتری مسعودیه مدعی شد سه سال قبل زمانی ‌که به خانه مادرش در ورامین می‌رفت، مورد حمله دو مرد افغان قرار گرفت. او گفت: آن‌موقع من چاقو همراه خود داشتم، وقتی چاقو را درآوردم، یکی از آنها فرار کرد، اما نفر دوم ماند و همچنان قصد آزار من را داشت، برای همین به او چاقو زدم و مدت کوتاهی بعد از اینکه روی زمین افتاد متوجه شدم مرده است، برای همین او را در کانال آبی که آن نزدیکی بود انداختم و فرار کردم و زندگی عادی خود را ادامه دادم.

مأموران کلانتری با این ادعای زن 35 ساله او را بازداشت کردند و برای اخذ دستور قضائی به دادسرای جنایی تهران بردند، اما این زن در دادسرای جنایی تهران اظهارات متفاوتی را بیان و ماجرا را با شرح زندگی خود شروع کرد. این زن جوان گفت: من پنج سال قبل از شوهر اولم جدا شدم و دو پسر داشتم که حضانت هر دو آنها به شوهرم سپرده شد. دو سال پیش یکی از دوستانم که به او اعتماد داشتم به من پیشنهاد داد با برادرش ازدواج کنم،‌ من هم پذیرفتم و همان دو سال قبل با شوهر فعلی‌ام که راننده کامیون یکی از شرکت‌هاست ازدواج کردم. شوهرم مرا خیلی اذیت می‌کرد و کتک می‌زد. با وجود اینکه یک پسر 13 ماهه هم داریم واقعا توان ادامه زندگی با شوهرم را نداشتم. ‌بارها از او خواسته بودم مرا طلاق بدهد، اما او زیر بار نمی‌رفت، از طرفی خانواده خیلی خوبی دارد و من آنها را خیلی دوست دارم،‌ برای همین نمی‌خواستم آنها اذیت شوند و چاره‌ای نداشتم جز اینکه به زندگی با شوهرم ادامه بدهم، چون اگر شکایت می‌کردم باعث ناراحتی آنها می‌شدم.

این زن درباره ادعای قتل نیز گفت: از رفتار شوهرم به تنگ آمده و به مرز جنون رسیده بودم و دیگر تحمل رفتارهای او را نداشتم، برای همین به پلیس مراجعه کردم و گفتم آدم کشته‌ام تا دستگیرم کنند و مدتی از آزار و اذیت شوهرم راحت شوم و او هم تنبیه شود و شاید دست از آزار و اذیت من بردارد و بعد از آزادی من اخلاقش بهتر شود، اما شب اول بازداشتگاه برایم خیلی سخت بود و دلم برای بچه‌ام تنگ شد و مجبور شدم راستش را بگویم.

 با این ادعاها‌ی زن جوان، شوهر و خانواده او شناسایی شدند و همسرش گفت: من و همسرم اختلافاتی داشتیم، اما او کسی نیست که آدم کشته باشد. او آدم خوبی است و اطرافیان او را به‌عنوان یک آدم خوب و درستکار می‌شناسند.

در پایان، بازپرس مرادی دستور داد زن جوان در اختیار مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گیرد تا ادعای او به‌ صورت دقیق و تخصصی بررسی و همچنین تحقیق شود در زمانی که او ادعا کرده، آیا جسدی در کانال آبی که او ادعا کرده پیدا شده است یا خیر؟
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +398شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +337شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +256رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +201علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +183پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +162برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +153ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +148استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +142دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +138پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران