سیستم ایمنی ضعیف با چیپس و پفک

دکتر مرجان مهدوی روشن با بیان اینکه شرایط شیوع کرونا موجب محدود شدن فعالیت افراد و بیشتر ماندن آنان در خانه شده است، اظهار کرد: در خانه ماندن یکسری مزایا و یکسری معایب دارد که از جمله معایب آن می‌توان به پرخوری‌ها یا بدخوری‌ها اشاره کرد.
 

وی با اشاره به افزایش اضافه وزن و چاقی در میان افراد به ویژه نوجوانان در ایام کرونایی، افزود: این یک باور اشتباه است که زیاد خوردن سیستم ایمنی بدن را قوی می‌کند و می‌گوییم هرچقدر بیشتر غذا بخوریم بدنمان قوی‌تر می‌شود، اما زیاد خوردن لزوما باعث تقویت سیستم ایمنی نمی‌شود، بلکه باید درست و اصولی غذا بخوریم.

 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی، زیاد خوردن را موجب چاق‌تر شدن و افزایش چربی بدن دانست و گفت: چاقی سیستم ایمنی بدن را ضعیف‌تر می‌کند و شانس ابتلا به بیماری‌ها به ویژه بیماری‌هایی که در ارتباط با سیستم ایمنی بدن هستند مانند کرونا را افزایش می‌دهد.
 
مهدوی روشن، با تاکید بر لزوم کنترل خورد و خوراک، یادآور شد: زمان‌هایی که بیکار هستیم و حوصله مان سر می‌رود، به جای اینکه وقتمان را با فعالیت‌های مختلف مانند مطالعه و ورزش و موسیقی و بازی و... پر کنیم، به سمت آشپزخانه می‌رویم و بدون اینکه احساس گرسنگی کنیم، شروع به خوردن می‌کنیم لذا این عادت بد باید ترک شود.
 
وی چیپس و پفک را جزو مواد غذایی چاق کننده با کالری بالا و بدون ارزش تغذیه‌ای دانست و اضافه کرد: مصرف این مواد غذایی در این ایام می‌تواند یکی از عواملی باشد که باعث ضعف سیستم ایمنی می‌شود لذا سعی کنید غذا‌هایی که در خانه تهیه می‌شود را مصرف کنید.
 
این متخصص تغذیه، با بیان اینکه برای انجام دادن فعالیت‌های بدنی حتما به پارک و باشگاه نیاز نداریم، خاطرنشان کرد: بسیاری از فعالیت‌های بدنی مانند دراز و نشست و در جا زدن در فضای کوچک داخل خانه نیز قابل انجام است و بدون سر و صدا می‌توانیم فعالیت بدنی داشته باشیم لذا حداقل نیم ساعت فعالیت بدنی در روز علاوه بر کنترل وزن، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
 
مهدوی روشن، میوه‌ها و سبزی جات را بهترین میان وعده دانست و بیان کرد: در مصرف میوه‌ها نباید افراط شود، اما سبزی جاتی مانند خیار و هویج و کاهو اصلا چاق کننده نیست و مصرف زیاد آن نیز مشکلی ندارد و علاوه بر رفع احساس گرسنگی، ویتامین‌های مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و در نهایت به تقویت سیستم ایمنی می‌انجامد.
 
وی با بیان اینکه نمی‌توانیم کودکان و نوجوانان را از مصرف کیک‌ها و شیرینی جات منع کنیم، متذکر شد: خوردن شیرینی جات باید محدود شود و در ایام کرونایی، بهتر است کودکان و نوجوانان کیک‌ها و شیرینی‌های خانگی با روغن و شکر کم را به عنوان میان وعده بخورند. لقمه‌های ساده مانند نان و پنیر و گردو و نان و پنیر و خیار و گوجه و نان و کتلت کم چرب نیز می‌تواند میان وعده سبک و سالمی برای کودکان و نوجوانان به ویژه در این روز‌ها باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.