چطور از پرخوری عصبی در روزهای قرنطینه جلوگیری کنیم؟
رأی دهید
به گزارش لسآنجلس تایمز؛ غذا خوردن احساسی علاوه بر کاهش احساسات منفی میتواند عاملی برای پرتکردن حواس از واقعیتها و چالشها باشد. با این حال خوردن احساسی میتواند باعث پشیمانی، ناراحتی جسمی و افزایش وزن شود. پروفسور نیل مالک، رئیس گروه تغذیه دانشگاه باستیر در سن دیگو راهکارهایی را برای جلوگیری از پرخوری احساسی توصیه کرده است:
هنگام خرید، به دنبال انتخاب میانوعدههایی با پروتئین بالا باشید. آجیل و دانهها بهترین گزینهها هستند که به شما احساس سیری طولانیمدت میدهند. هر روز یکچهارم تا نیمفنجان از انواع آجیل کمنمک میل کنید.
مواد غذایی مانند لوبیا یا تخممرغ را به وعده صبحانه خود اضافه کنید. با مصرف این گزینههای غذایی کمتر در طول روز احساس گرسنگی میکنید و انرژی بیشتری دارید.
مراقب شکر باشید. انجمن قلب آمریکا مصرف حداکثر ۶ قاشق چایخوری یا ۲۰ گرم قند در روز را برای زنان و حداکثر ۹ قاشق چایخوری یا ۳۶ گرم قند در روز را برای مردان توصیه میکند. فراموش نکنید که قند میتواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کند.
زمانی که حس میکنید گرسنهاید، آب بنوشید. علائم کمآبی بدن (خوابآلودگی و کاهش انرژی) خیلی شبیه علائم گرسنگی است؛ به همین دلیل هم ممکن است تصور کنید برای رفع این حالات و افزایش انرژی باید غذا بخورید. ۱۰ دقیقه قبل از خوردن غذا یک لیوان بزرگ آب یا چای معطر کمرنگ بنوشید. اگر بعد از این زمان همچنان احساس گرسنگی کردید، آنوقت سمت غذا بروید.
بیش از سه ساعت بیتحرک نباشید. هر ۳۰ دقیقه یکبار برخیزید، حرکت کنید و تمرینهای تنفس عمیق داشته باشید.
کینوا بخورید. دانههای کینوا غنی از فیبر بوده و به سرعت طبخ میشوند. کینوا در هر وعده ۶ گرم فیبر دارد و همراه با سبزیجات، یک میانوعده عالی است. پروتئین کینوا باعث مهار هوسهای غذایی میشود.