ریزش پل در مسیری معمولا شلوغ در ایتالیا؛ اعمال قرنطینه از تلفات جانی جلوگیری کرد

یورونیوز :مقام‌های امداد و نجات ایتالیا اعلام کردند که یک پل در یک مسیر معمولا شلوغ در شمال این کشور، صبح چهارشنبه ۸ آوریل (۲۰ فروردین) فرو ریخت اما چون در حال حاضر ایتالیا در قرنطینه کامل است این حادثه تلفات جانی نداشت.
 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی ایتالیا گفت: «این پل ۲۶۰ متری در استان توسکانی در نزدیکی شهر آولا که بین جنوا و فلورانس واقع است در ساعت ۱۰:۳۵ صبح فرو ریخت.»

 
اعمال قرنطینه از سوی دولت ایتالیا برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا باعث کاهش ترافیک در سراسر این کشور از جمله این مسیر شد. سخنگوی آتش‌نشانی افزود: «تیمی از آتش‌نشانان هنوز در محل حضور دارند. در این حادثه دو راننده با جراحت‌های جزیی به بیمارستان منتقل شدند.»
 
این اتفاق در حالی رخ داد که دو سال پیش در ماه اوت نیز بخش بزرگی از یک پل بزرگراهی ۶۵ ساله در جنوا فرو ریخت که منجر به کشته شدن ۴۳ تن شد.
بیش از ۱۷ هزار نفر تا روز گذشته در ایتالیا در اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند با این حال در استان توسکانی که حادثه امروز در آن رخ داد شمار جانباختگان این ویروس ۳۶۹ نفر گزارش شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ۵۰ جنگنده اسرائیل به زیرساخت‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی در ۳ منطقه حمله کردند
  • اسرائیل: اگر دولت لبنان نمی‌تواندحزب‌الله را خلع سلاح کند، ما خودمان انجام می‌دهیم
  • هراس ایرانیان از تبعات توافق احتمالی: «سرکوب داخلی شدت خواهد یافت و مجبور می‌شویم کشور را ترک کنیم»
  • ماجرای دعوای لفظی جی‌دی ونس، معاون ترامپ و نتانیاهو
  • حوثی‌های یمن با شلیک موشک به سوی اسرائیل، رسما وارد درگیری‌های خاورمیانه شدند
  • خط و نشان امنیتی سازنده سریال «گاندو»: «بعد از جنگ، پوست سلبریتی‌ها را می‌کنیم!» + ویدیو
  • افزایش شمار نظامیان آمریکایی زخمی‌شده در حمله به پایگاه هوایی پرنس سلطان در عربستان
  • امسال سال اسب‌‎آتش است؛ بنا به سال تولد شما امسال چه اتفاقی انتظارتان را می‌کشد؟
  • ترامپ در مورد علی خامنه‌ای: رهبر معظمشان دیگر معظم نیست؛ مُرده؛ پسرش هم یا مرده یا در وضع بدی است
  • دونالد ترامپ اشتباهی بجای «تنگه هرمز» گفت آن‌ها باید «تنگه ترامپ» را بازگشایی کنند