بازداشت مزاحمی که ۱۹۰۰بار با آتش‌نشانی تماس گرفت

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از بازداشت فرد مزاحمی که طی دو سال و نیم گذشته سبب ایجاد بیش از هزار و ۹۰۰ بار مزاحمت تلفنی برای نیروهای آتش نشانی اصفهان از طریق شماره ۱۲۵ شده بود، خبر داد.
 

محسن گلابی در خصوص دستگیری و شناسایی یکی از مزاحمان تلفنی چندین ساله سازمان آتش نشانی اصفهان گفت: این فرد از دو سال و نیم پیش با ایجاد مزاحمت برای همکاران ما سبب اختلال در کار نیروهای ما و نیز بی احترامی مکرر به آنها می شد که با تلاش نیروهای انتظامی بازداشت شد.

 
وی ادامه داد: این مرد ۲۴ ساله ساکن اصفهان بوده و در این مدت اقدام به اعلام آتش سوزی های کذب و متاسفانه ناسزاگویی به کارکنان آتش نشانی می کرد.
 
مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان تصریح کرد: تعداد دفعاتی که این فرد طی این مدت برای ۱۲۵ مزاحمت ایجاد کرده بود، بیش از هزار و ۹۰۰ بار بود. هرچند ما به این فرد فرصت زیادی برای دست برداشتن از این کار دادیم؛ اما متاسفانه اصرار به مزاحمت از سوی فرد خاطی زیاد بود و در نهایت با ارسال نامه از سوی آتش نشانی به دادستانی اصفهان، این موضوع پیگیری و فرد خاطی بازداشت شد و هم اکنون در زندان مرکزی است. انگیزه و قصد او از این کار توسط نیروهای انتظامی و قضایی در دست بررسی است.
 
وی در مورد مزاحمت های مشابه برای آتش نشانی اصفهان، گفت: موارد مشابهی وجود دارد، اما میزان مزاحمت آنها قابل قیاس با فردی که اکنون بازداشت شده است، نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
hiwa68 - رتردام، هلند
محتمل اونجاش بسوخت .کشیدخجلت زه بهر شلنگی بیارند و به ما تحت ابی بپاشند و اتش همی خموش بگردانند.
‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +488شاهزاده رضا پهلوی: من آماده هستم تا دوره انتقالی (تغییر حکومت) را تضمین کنم
  • +308رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +276مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +213چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +151وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +139زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +118مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +116حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +114حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد