قتل طلافروش در خودرو

فرمانده انتظامی سبزوار گفت: روز ۲۱ اسفندماه سال گذشته، ۳ مرد جوان به خانه مردی طلافروش در یکی از مناطق تهران‌مراجعه و طبق نقشه از قبل طراحی‌شده، او را به داخل خودروی خودکشانده و به قتل می‌رسانند.
 

سرهنگ حسین بیات مختاری افزود: عاملان این جنایت، جسد مرد طلافروش را در محلی دفن کرده و با برداشتن کلید‌های مغازه اش، به طلا فروشی مراجعه و مقداری طلا به سرقت می‌برند.

 
وی ادامه داد: با اعلام قتل و سرقت طلا از طلافروشی، بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی تهران وارد عمل شده و پس از تحقیقات علمی و بررسی سرنخ‌های موجود، یکی از عاملان جنایت را شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه او را دستگیر می‌کنند.
 
فرمانده انتظامی سبزوار اظهار داشت: متهم در بازجویی‌های اولیه، با معرفی دو همدست خود، به ارتکاب قتل و سرقت طلا اعتراف می‌کند.
 
سرهنگ بیات مختاری تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی تهران پس از ردزنی‌های گسترده، ردپای دو متهم فراری این پرونده را در حوالی سبزوار یافتند و با نیابت قضایی به این شهرستان عزیمت کردند.
 
وی یادآور شد: کارآگاهان پلیس آگاهی تهران در عملیاتی هماهنگ با پلیس آگاهی سبزوار، دو متهم را که یکی جوانی ۲۵ ساله اهل سبزوار و دیگری جوانی ۲۳ ساله تبعه خارجی بود، در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.
 
فرمانده انتظامی سبزوار خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۲۵ قطعه انواع سکه طلا و یک کوله پشتی حاوی مقادیر زیادی طلا و جواهرات، به وزن تقریبی ۳ کیلو و ۳۸۰گرم، کشف شد که تحقیقات از این دو متهم و همدست آنان در تهران، ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +487شاهزاده رضا پهلوی: من آماده هستم تا دوره انتقالی (تغییر حکومت) را تضمین کنم
  • +308رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +276مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +213چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +151وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +139زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +116مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +115حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +114حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد