زن خائن دوست شوهرم امید زندگی ام را متلاشی کرد !

عکس تزئینی استرکنا : زندگی من و «امید» رویایی بود و چون به او خیلی علاقه داشتم با عشق پا به خانه شوهرم گذاشتم. ولی هیچ وقت فکر نمی کردم پس از گذشت ۵ سال، تازه درباره ارتباط خیابانی مان قبل از ازدواج، تعصب نشان دهد.
 

زن جوان در دایره اجتماعی کلانتری گفت: من و امید در زندگی مشترک خود صاحب یک فرزند شدیم و زندگی خیلی خوبی داشتیم اما رفتار شوهرم از حدود یک سال قبل تغییر کرد و به شدت خشن و پرخاشگر شده بود.او هر روز سوالات زیادی درباره علت برقراری روابط قبل از ازدواجمان مطرح می کرد و حتی این شبهه برایش به وجود آمده بود که حتما من با چند نفر دیگر هم ارتباط داشته ام.

 
از شنیدن این حرف ها واقعا ناراحت شدم و به شوهرم گفتم: خجالت بکش ما یک بچه داریم و تو حق نداری درباره من چنین تصورات نادرستی داشته باشی.
 
زن جوان آهی کشید و افزود: کارم به جایی رسید که او هر روز مرا در خانه زندانی و تلفن را نیز قطع می کرد. من پس از مدتی بالاخره فهمیدم رفتارهای شوهرم به این دلیل است که همسر یکی از همکاران امید که آن ها نیز با هم قبلا رابطه خیابانی داشته اند به شوهرش خیانت کرده است.
 
در این شرایط تمام توجهم را به خواسته های شوهرم معطوف کردم و نمی خواستم حساسیتی به وجود بیاید ولی هرکاری که انجام می دادم برای همسرم رفتار غیرواقعی و چاپلوسی محسوب می شد. زن جوان با چشمانی گریان افزود: شوهرم آن قدر عذابم داد و اذیتم کرد که مثل دیوانه ها شده بودم و دیگر تحمل خودم را از دست دادم. من یک روز بچه ام را برداشتم و از خانه فرار کردم.
 
البته در خانه یکی از همسایگان که زنی تنهاست مخفی شدم و به هیچ کس نگفتم کجا هستم. یک هفته گذشت و دچار افسردگی شدیدی شدم. زن همسایه که خیلی نگران حالم بود به توصیه یکی از دوستانش یک عدد قرص شادی آور به من داد و با خوردن این قرص حالم به شدت خراب شد و تا یک قدمی مرگ پیش رفتم. نمی دانم چرا چنین سرنوشتی برایم رقم خورد و حالا شک و تردید شوهرم چند برابر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313رضا پهلوی: ایران در آستانه انقلابی همچون انقلاب ۵۷ است
  • +279مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +214چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +152وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟
  • +124حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +119مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +115حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +102اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران