زن خائن دوست شوهرم امید زندگی ام را متلاشی کرد !

عکس تزئینی استرکنا : زندگی من و «امید» رویایی بود و چون به او خیلی علاقه داشتم با عشق پا به خانه شوهرم گذاشتم. ولی هیچ وقت فکر نمی کردم پس از گذشت ۵ سال، تازه درباره ارتباط خیابانی مان قبل از ازدواج، تعصب نشان دهد.
 

زن جوان در دایره اجتماعی کلانتری گفت: من و امید در زندگی مشترک خود صاحب یک فرزند شدیم و زندگی خیلی خوبی داشتیم اما رفتار شوهرم از حدود یک سال قبل تغییر کرد و به شدت خشن و پرخاشگر شده بود.او هر روز سوالات زیادی درباره علت برقراری روابط قبل از ازدواجمان مطرح می کرد و حتی این شبهه برایش به وجود آمده بود که حتما من با چند نفر دیگر هم ارتباط داشته ام.

 
از شنیدن این حرف ها واقعا ناراحت شدم و به شوهرم گفتم: خجالت بکش ما یک بچه داریم و تو حق نداری درباره من چنین تصورات نادرستی داشته باشی.
 
زن جوان آهی کشید و افزود: کارم به جایی رسید که او هر روز مرا در خانه زندانی و تلفن را نیز قطع می کرد. من پس از مدتی بالاخره فهمیدم رفتارهای شوهرم به این دلیل است که همسر یکی از همکاران امید که آن ها نیز با هم قبلا رابطه خیابانی داشته اند به شوهرش خیانت کرده است.
 
در این شرایط تمام توجهم را به خواسته های شوهرم معطوف کردم و نمی خواستم حساسیتی به وجود بیاید ولی هرکاری که انجام می دادم برای همسرم رفتار غیرواقعی و چاپلوسی محسوب می شد. زن جوان با چشمانی گریان افزود: شوهرم آن قدر عذابم داد و اذیتم کرد که مثل دیوانه ها شده بودم و دیگر تحمل خودم را از دست دادم. من یک روز بچه ام را برداشتم و از خانه فرار کردم.
 
البته در خانه یکی از همسایگان که زنی تنهاست مخفی شدم و به هیچ کس نگفتم کجا هستم. یک هفته گذشت و دچار افسردگی شدیدی شدم. زن همسایه که خیلی نگران حالم بود به توصیه یکی از دوستانش یک عدد قرص شادی آور به من داد و با خوردن این قرص حالم به شدت خراب شد و تا یک قدمی مرگ پیش رفتم. نمی دانم چرا چنین سرنوشتی برایم رقم خورد و حالا شک و تردید شوهرم چند برابر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا