اولین اعتراف گروگانگیر عاشق پیشه تهران: طلاق اجباری دیوانه ام کرد

رکنا: پسر عاشق پیشه برای رسیدن به زندگی از دست رفته اش دست به گروگانگیری در یک قنادی در خیابان آزادی تهران زد.
 

به گزارش رکنا، ساعت 15:40 دقیقه ماموران کلانتری 119 مهرآباد در جریان گروگانگیری جوان مسلحی در یک قنادی به آدرس، خیابان آزادی، بعد از میدان آزادی، نبش کوچه نجارزادگان قرار گرفتند و تیمی از ماموران در محل حاضر شدند.

 
ماموران با حضور در محل پی بردند که پسر 35 ساله که 2  کلت کمری و شئی شبیه به بمب همراه دارد اقدام به گروگان گرفتن یکی از فروشندگان قنادی کرده و با شلیک تیرهوایی از ماموران خواست که از داخل قنادی خارج شوند.
بدین ترتیب  تیم های ویژه پلیس همراه با سردار کیوان ظهیری رییس پلیس پیشگیری تهران در محل حاضر شده و پس از 2 ساعت مذاکره با متهم، جوان گروگانگیر حاضر به تسلیم نشد و از ماموران می خواهد تا پدر و مادر دختر مورد علاقه اش در محل حاضر شوند.
در تحقیقات مشخص شد چند سال قبل پسر جوان با دختر جوان ازدواج کرده و یک سال با هم در عقد بودند که پدر با مخالفت هایش باعث جدایی آنها می شوند که پسر جوان با حضور در قنادی و با گروگان گرفتن دختر جوان درخواست کرده تا پدر و مادر دختر جوان در محل حاضر شوند .
 
پدر و مادر دختر جوان در محل حاضر شده اما جوان گروگانگیر متقاعد نمی شوند تا اینکه رییس پلیس پیشگیری پس از صحبت و مذاکره با متهم موفق به رهایی گروگان و دستگیری پسر جوان می شود.
بنا به این گزارش، 2 اسلحه کلت، ریموت بمب از متهم تحویل گرفته شده و تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +293مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +219چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +140حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +119حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +105اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +102سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی