بخشش مادرانه قبل از قصاص

مرد جوانی که در جریان اختلاف با نامزدش او را کشته و جسدش را به آتش کشیده بود تا راز جنایتش مخفی بماند، پیش از محاکمه توانست رضایت اولیای دم را بگیرد و از قصاص رهایی یابد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران» 7روز پس از شب یلدای سال 97 کشف جسد نیمه سوخته دختری 30 ساله به‌نام رعنا در خانه‌اش موجب شد تا رسیدگی به این پرونده در دستور کار مأموران جنایی پلیس استان البرز قرار گیرد. معاینات پزشکی قانونی هم نشان داد که مقتول پیش از سوزانده شدن بر اثر ضربه‌های چاقو به قفسه سینه‌اش جان باخته است.

مأموران پس از بررسی صحنه جرم و شواهد موجود در محل جنایت حمید، نامزد 33 ساله رعنا را به‌عنوان نخستین مظنون احضار کردند و مورد بازجویی قرار دادند ولی او موفق شد با ترفندهایی مسیر بازجویی را منحرف کند و خودش را بی‌گناه نشان بدهد.

تحقیقات پلیس ماه‌ها ادامه داشت و مأموران هنوز به سرنخ مهمی برای شناسایی قاتل نرسیده بودند که در مهر سال‌جاری حمید با مراجعه به اداره پلیس آگاهی به قتل نامزدش اعتراف کرد و به مأموران گفت: 5 ماهی بود که با رعنا نامزد کرده بودیم.

روز حادثه من به خانه‌اش رفته بودم اما به خاطر اختلاف‌هایی که داشتیم باهم درگیر شدیم آنقدر عصبانی بودم که با کارد میوه خوری به او حمله کردم و ظرف چند ثانیه متوجه شدم که غرق در خون است و دیگر نفس نمی‌کشد. خیلی ترسیده بودم در یک لحظه فکر کردم که اگر جسد او را بسوزانم دیگر ردی از جنایت باقی نمی‌ماند و کسی هم متوجه نمی‌شود.

آتشی درست کردم و او را در میان شعله‌های آتش قرار دادم اما به یکباره پشیمان شدم و آتش را خاموش کردم و از خانه‌اش گریختم. با اینکه موفق شده بودم از دست پلیس فرار کنم اما عذاب وجدان یک لحظه رهایم نمی‌کرد تا اینکه تصمیم گرفتم با معرفی خودم به پلیس قدری از این عذاب کم کنم.

پس‌ از اظهارات متهم و در حالی که او هم خودش را مستحق قصاص می‌دانست، مددکاران ندامتگاه کرج موفق شدند دقایقی پیش از صدور رأی در دادگاه کیفری استان البرز رضایت خانواده مقتول را بگیرند.

مادر رعنا که از قصاص این پسر گذشت کرده بود گفت: قاتل دخترم را فقط به‌خاطر خدا بخشیدم. نمی‌خواهم خون را با خون بشویم. من به‌خاطر جوانی اش او را بخشیدم.

این متهم با توجه به رضایت اولیای دم قرار است بزودی از نظر جنبه عمومی جرم در شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز محاکمه شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
دختر خودت جوان نبود؟
جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +401شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +343شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +258رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +203علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +190پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +167برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +155ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +150استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +146دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +142پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران