نقشه‌ سارقان‌ حقه‌باز‌ نقش‌بر‌ آب‌ شد

فرمانده انتظامی مشهد از دستگیری دو عامل سرقت که با ترفندی خودروی پراید را جلوی چشمان مال باخته ربوده بودند، خبر داد. 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «عباس صارمی» با اعلام این خبر گفت: چند روز قبل خانم جوانی خودروی سواری پراید خود را در چهارراه مخابرات مشهد پارک کرده بود و زمانی که قصد داشت خودرو را روشن کند، موفق نشد. 

او قفل فرمان و قفل پدال را باز کرد و از دو مرد ناشناس که جلوی خودرو ایستاده بودند کمک خواست. فرمانده انتظامی مشهد افزود: این دو مرد ناشناس که خودشان خودرو را دستکاری کرده بودند تا روشن نشود با تظاهر به این که قصد کمک دارند جلو آمدند و در حالی که مال باخته کنار خیابان ایستاده و نظاره گرشان بود، خودرو را روشن کردند. وی خاطرنشان کرد: در این لحظه زن جوان جلو رفت و یکی از متهمان که می خواست سوار خودرو شود او را هل داد و دو سارق خیابانی با سرعت از صحنه متواری شدند.

سرهنگ صارمی گفت: با گزارش این موضوع به فوریت های پلیسی 110، تحقیقات پرونده آغاز شد و پس از گذشت سه روز ماموران انتظامی خودروی سرقتی را که وسایل آن باز شده بود در محدوده خلق آباد مشهد کشف کردند. وی افزود: تیم های دایره تجسس کلانتری 41 رسالت با همکاری مال باخته، موفق شدند فردی را که قصد داشت با استفاده از آگهی در فضای مجازی، یکی از اقلام سرقتی را به فروش برساند شناسایی و دستگیر کنند. فرمانده انتظامی مشهد تصریح کرد: این متهم که هیچ گونه سابقه کیفری نداشت و گویا با پیشنهاد سارقان برای خرید تعدادی از اقلام سرقتی به قیمتی اندک وسوسه شده بود در تحقیقات اولیه، مشخصات متهمان اصلی پرونده را به پلیس داد. سرهنگ صارمی گفت: ماموران کلانتری 41 رسالت در اقدامی غافلگیرانه دو متهم سابقه دار را که به مواد مخدر اعتیاد دارند، دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنان مقادیر دیگری از اموال مسروقه را کشف کردند. وی گفت: با دستورات مقام قضایی، تحقیقات پلیسی برای کشف دیگر سرقت های متهمان آغاز شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +401شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +343شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +258رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +203علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +190پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +167برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +155ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +150استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +146دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +142پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران