دختر بروسلی از یک رستوران زنجیره‌ای چینی شکایت کرد

یورونیوز :دختر بروسلی از یک رستوران زنجیره‌ای چینی به‌دلیل استفاده از عکس ستاره کونگ‌فو در لوگوی خود، شکایت کرده و خواهان دریافت غرامت ۲۱۰ میلیون یوانی معادل ۳۰ میلیون دلار شده است.
 

شرکت بروسلی مستقر در کالیفرنیا که ریاست آن را شانون لی، دختر بروس‌ لی بر عهده دارد، روز چهارشنبه پرونده قضایی علیه این رستوران فست فودی با عنوان «کونگ‌فوی واقعی» را در شانگهای چین به جریان انداخته است. آن‌ها از این رستوران خواسته‌اند تا این تصویر را از لوگوی خود حذف کند.

 
این شرکت همچنین از این رستوران زنجیره‌ای مستقر در گوانگژو خواسته است تا ۹۰ روز آینده درباره این موضوع شفاف سازی کند و بگوید که این رستوران ارتباطی با بروسلی ندارد.
 
رستوران «کونگ‌فوی واقعی» که دفتر مرکزی آن در گوانگ‌ژو است، برنج را به روش چینی می‌پزد و می‌فروشد. این رستوران در سال ۱۹۹۰ تاسیس شد و در ۵۷ شهر چین شعبه دارد.
 
در آرم این رستوران مرد رزمی‌کاری با لباس زرد آستین بلند شبیه بروسلی مشاهده می‌شود که آماده مبارزه است.
 
رستوران کونگ‌فوی واقعی روز پنجشنبه در حساب خود در ویبو (یک شبکه اجتماعی جایگزین توئیتر در چین) اعلام کرد که از این شکایت متعجب شده است چراکه ۱۵ سال است که از این آرم استفاده می‌کنند. آن‌ها همچنین گفتند که این آرم از سوی مقام‌های ملی چین تایید شده است.
 
این پرونده در حالی به مقام‌های قضایی ارجاع داده شده که چین به اصلاح قوانین مربوط به مالکیت معنوی متعهد شده است و باید در این زمینه مجازات‌های سختگیرانه‌ای را اعمال کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +222چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +217دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +142حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی