قهوه‌ای که ۸۵۰۰ یورو روی دست شرکت هواپیمایی گذاشت

اگر در اثر پاشیدن نوشیدنی داغ در پرواز بسوزید، خسارت دریافت می‌کنید دویچه وله :اگر در پرواز، لیوان قهوه شما بلغزد، قهوه‌ داغ روی بدنتان بپاشد و در اثرآن بسوزید، آیا شرکت هواپیمایی باید به شما خسارت بپردازد؟ دیوان دادگستری اروپا می‌گوید، بله. این اتفاق برای مسافری در پرواز مایورکا به وین افتاد.
 

چند سال پیش دختری شش ساله به همراه خانواده‌اش در پروازی بود که از جزیره مایورکا به شهر وین در اتریش پرواز می‌کرد. او در این پرواز در کنار پدر نشسته بود. پدر این دختر سفارش قهوه‌ای داغ داد و پس از دریافت سفارش، لیوان پر از قهوه را روی میز روبرویش گذاشت. لیوان لغزید، واژگون شد و باعث شد قهوه داغ روی سینه و ران دختر کوچک بریزد که نتیجه آن سوختگی شدید دختربچه در اثر مایع جوشیده بود.

طلب خسارت ۸۵۰۰ یورویی
مادر و پدر این دختر، شرکت هواپیمایی را مسئول این حادثه دانسته و خواستار پرداخت ۸۵۰۰ یورو به عنوان خسارت شدند. مشخص نبود که چه چیز باعث لغزش لیوان پر از قهوه‌ی داغ شده است. شرکت هواپیمایی معتقد بود که تنها مسئولیت حوادث ناشی از پرواز را به عهده می‌گیرد؛ برای نمونه حوادثی که در اثر تکان شدید در هنگام پرواز اتفاق می‌افتند.
 
دیوان دادگستری اروپا اما با شرکت هواپیمایی هم‌نظر نبود و تصمیم دیگری گرفت. این مرجع قضایی در رابطه با این شکایت اعلام کرد که یک شرکت هواپیمایی در قبال همه‌ی حوادثی که در ارتباط با پرواز رخ می‌دهند، مسئول است. به این معنی که اگر در طول پرواز قهوه داغ به دلایلی که مشخص نیست روی بدن سرنشین هواپیما بپاشد و او در اثر این حادثه مجروح شود، شرکت هواپیمایی موظف به پرداخت خسارت خواهد بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش‌های گسترده تمامی ایرانیان از قشرهای مختلف به درگذشت بهرام بیضایی
  • کنایه شاکر بوری به عباس عراقچی: عباس از طرف خودت حرف بزن، ما زیر تحریم‌ها داریم جر می‌خوریم
  • سیاتل به اعتراض ایران و مصر پاسخ داد: به فرهنگ ما احترام بگذارید؛ «جشن افتخار» لغو نمی‌شود
  • ژنرال اسرائیلی: حمایت آمریکا از حمله دوباره اسرائیل به ایران محدود است؛ جنگ می‌تواند فاجعه‌بار باشد
  • روسیه برای نخستین بار پس از جنگ سرد، موشک‌های فراصوت با قابلیت هسته‌‌ای را خارج از خاک خود مستقر کرد
  • نانسی عجرم تیتراژ عربی و شروین حاجی‌پور تیتراژ فارسی انیمیشن ایرانی «پسر دلفینی ۲» را می‌خوانند
  • بحران بی‌آبی ایران؛ اسلاوی ژیژک: کمونیسم تنها راه چاره است
  • یافته‌های تازه علوم اعصاب؛ چرا برخی افراد مدام تصمیمات اشتباه می‌گیرند؟
  • مهدی نصیری: کجای این بَد هست که جمهوری اسلامی با حمله اسرائیل سقوط کنه؟
  • ماجرای حضور جو بایدن در دفتر جمهوری اسلامی در نیویورک و اعلام خبر مهم