همسر مقتول در دادگاه : قربانی این پرونده من هستم

درخواست اعسار مرد زندانی که یک نجار را با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، با اظهارات همسر مقتول در دادگاه به بن‌بست خورد.

به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، 5 سال قبل مأموران کلانتری بومهن در جریان درگیری منجر به قتلی در یک مغازه نجاری قرار گرفتند. شواهد نشان می‌داد صاحب مغازه با ضربات چاقو به قتل رسیده است. در ادامه تحقیقات رد پای مردی میانسال در این جنایت پیدا شد و پس از چند روز متهم در اطراف بومهن دستگیر شد.

سپس پرونده تکمیل و برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری تهران فرستاده شد. در نخستین جلسه اولیای دم برای متهم تقاضای قصاص کردند. سپس قاتل در جایگاه ایستاد و در تشریح این جنایت گفت: «سه سال پیش از این جنایت به‌خاطر اختلاف از همسرم جدا شدم و دو فرزندم هم پیش من زندگی می‌کردند. مدتی گذشت تا اینکه یک روز یکی از آشنایانمان سراغ من آمد و موضوعی را مطرح کرد که از عصبانیت نمی‌توانستم خودم را کنترل کنم. او گفت همسر سابقم با نجار محل ارتباط داشته است. با ناراحتی به سراغ آن مرد رفتم و پس از درگیری لفظی وی را با چاقو کشتم.»

با توجه به اعترافات صریح متهم و درخواست اولیای دم، قضات رأی به قصاص قاتل دادند. اما چندی بعد خانواده مقتول راضی شدند در ازای دریافت دیه، قاتل را ببخشند.

متهم که با رضایت خانواده مقتول از مرگ گریخته بود، در حالی که ادعا می‌کرد به جز یک خانه، دارایی ندارد درخواست اعسار کرد.به این ترتیب صبح دیروز جلسه‌ای برای رسیدگی به این درخواست در شعبه دهم دادگاه کیفری تشکیل شد. متهم با تکرار اظهارات خود گفت: «من به جز این خانه چیزی ندارم و حاضرم به جای دیه خانه را به‌نام فرزندان مقتول کنم.»در ادامه همسر مقتول در جایگاه ایستاد و گفت: «قربانی اصلی این پرونده من هستم. همسر سابق این مرد(اشاره به قاتل) که مسبب این اتفاقات بوده اکنون ازدواج کرده و صاحب یک فرزند است. اما شوهر من کشته شد و حالا بدون هیچ پول و سرمایه‌ای با سه بچه کوچک گرفتار و بدبخت شده‌ام. این خانه به درد من نمی‌خورد. به من مربوط نیست که پول دیه را چگونه تأمین می‌کند من فقط برای آینده بچه هایم به پول نیاز دارم.»با این اظهارات قضات با رد درخواست اعسار متهم، برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد
مردان نباید بخاطر بی وفا بودن همسرانشان دست به جنایت بزنن چون گرفتاری و مشکلات خودشان را بیشتر میکنن!
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +129حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو