بفرمایید در این خانه‌های مجانی ساکن شوید

با شرایط اقتصادی الان خریدن خانه به هیچ وجه کار آسانی نیست و ما باید به دنبال این باشیم که در کجا می توانیم خانه مجانی پیدا کنیم! در گزارش زیر پنج کشوری که به ساکنان جدیدشان خانه مجانی می دهند را بررسی خواهیم کرد:
۱.ایتالیا سیسیل نام بزرگ‌ترین جزیره در دریای مدیترانه است که یک ناحیه خودمختار از کشور ایتالیا را تشکیل می‌دهد ولی هنوز هم برای اشاره به آن از نام ایتالیا استفاده می کنند. در سیسیل شهری به نام گانجی قرار دارد که به اندازه کافی شناخته شده نیست. جمعیت این شهر ۷.۰۰۰ نفر است و اکثر خانه‌ها برای دهه‌ها در آن جا خالی از سکنه هستند و ایتالیا به شرط ماندن در این خانه ها و بازسازی آنها یکی از خانه‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد.

۲.ایالت های آمریکا آمریکا با توجه به وسعتی که دارد می تواند به سرزمین فرصت ها تبدیل شود و در این راستا ایالت های ایندیانا، دیترویت و گری بیشترین فرصت ها را در اختیار ساکنان جدیدشان می‌گذارند. خانه ها در این ایالتها به افراد واجد شرایط به طور مجانی داده می‌شود و این شرایط عبارتند از گردش مالی مناسب، بازسازی خانه و شغل مناسب.

۳.آفریقا جنوبیبر خلاف ایتالیا و آمریکا آفریقای جنوبی خانه ها را برای ساکنان جدید فقیر در نظر گرفته است. در واقع این کشور خانه های خالیای برای شهروندان جدید و فقیر که به این کشور می آیند در نظر گرفته است.
۴.پیت کرن جزایر پیت‌کرن نام مجمع‌الجزایر تشکیل شده از ۴ جزیره آتشفشانی در جنوب اقیانوس آرام است. این چهار جزیره عبارت‌اند از پیت‌کرن، هندرسون، دوسی و اونو. در حال حاضر جمعیت این جزیره به شدت در حال کاهش است به طوری که تنها ۵۰ نفر در آنجا زندگی می کنند و این جزیره به مکانی خالی از سکنه تبدیل می شود و در همین راستا برای جذب جمعیت ساکن به ساکنان جدید خانه مجانی می دهد.
۵.کلمبیا کلمبیا با نام رسمی جمهوری کلمبیا شمال‌ غربی‌ترین کشور آمریکای جنوبی است. کلمبیا در جنوب با ونزوئلا، برزیل، اکوادور و پرو، در شمال از طریق دریای کارائیب با اقیانوس اطلس و از غرب با پاناما و اقیانوس آرام هم‌ مرز است. شرایط دریافت خانه مجانی در این کشور مانند آفریقای جنوبی است. این کشور هنوز هم کشور فقیری به حساب می آید ولی در سال های اخیر که به عنوان مقصد گردشگری شناخته شده و مسیر رو به رشدی را در اقتصاد طی می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • دو سخنرانی که علی خامنه‌ای اصلا مایل نیست کسی آنها را یه یاد او بیاورد
  • پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • صالحی: شیرو خورشید مال جمهوری اسلامی است؛ خمینی: این شیر و خورشید منحوس باید از همه جا قطع بشود
  • جروزالم‌پست: دولت ترامپ انتظار دارد ایران در دور بعدی مذاکرات «با محتوای معنادار» حاضر شود
  • انجمن جامعه‌شناسی تربیت‌ مدرس: دست‌کم پیکر ناشناس ۵۰ زن معترض در پزشکی قانونی کهریزک هستند
  • عراقچی: از آرایش نظامی آمریکا نمی‌ترسیم و از غنی‌سازی دست نمی‌کشیم
  • تصاویری از انسانیت بدون مرز؛ از ایران تا دانمارک، از مصر تا برزیل
  • اردشیر امیرارجمند: بازداشت اصلاح‌طلبان، ترس خامنه‌ای از شکل‌گیری اپوزیسیون ملی داخلی است
  • ویدیویی از گلباران محل اصابت گلوله و کشته شدن ایلیا اجاقلو ۱۸ ساله در زنجان
  • وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • دانشجوی دانشگاه علامه:اگر ملتی حکومتی را نخواهد ، آیا حق آن ملت یک قبرستان شهید است
  • شروین حاجی‌پور ترانه «من ایرانم» را به «جان باختگان و قلب‌های داغدار بازماندگان دی ماه خونین» تقدیم کرد
  • پاشیدن گُل بر روی خیابانی که سعید توکلیان در آن کشته شد توسط بستگان داغدار این معترض
  • تصاویر: مژده شریعتمداری برادرزاده کانادا نشین حسین شریعتمداری
  • محمد مرندی: رسانه‌های غربی مثل دولت ترامپ دروغ می‌گویند، موارد جدیدی در مذاکرات گنجانده نشده
  • آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری و نجاری در پادگان ستاد مشترک ارتش در خیابان قدوسی تهران
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • تصاویر قبل و بعد از عمل‌های زیبایی بیمارانی که از نتایج عمل بسیار راضی بودند - ۲
  • ویدیویی از شلیک به عابران در خیابان ستارخان تهران