خرس کانادایی موسیقی‌دان مشغول تحقیق روی اصوات طبیعی را کشت

حمله بدون دلیل و محرک از سوی خرس گریزلی به سوی انسان بسیار نادر گزارش شده استبنابر گزارش پلیس کانادا، جولیان گاتی‌یر، موسیقی‌دان فرانسوی-کانادایی که قصد داشت با سفر در امتداد رود مک‌کینزی کانادا اصوات طبیعی را برای استفاده در خلق موسیقی ضبط کند در حالی که در چادر خود بوده از سوی یک خرس گریزلی مورد حمله قرار می‌گیرد و کشته می‌شود.
 
آن طور که پلیس گزارش کرده این واقعه در یکی از مناطق دور دست حاشیه رودخانه مک‌کینزی روی داده و آقای گاتی‌یر، ۴۴ ساله، در حالی که خواب بوده مورد حمله خرس قرار گرفته است.
 
رنجرهای حیات وحش می‌گویند حمله خرس به آدم‌ها آن هم بدون این که اتفاقی موجب تحریک خرس شده باشد بسیار نادر است.
 
پلیس سواره نظام کانادا، آر‌سی‌ام‌پی، اعلام کرده که در روز ۱۵ اوت حدود ساعت ۷:۴۵ صبح متوجه آتش برافروخته شده به نشان درخواست کمک در منطقه تولیتا در حاشیه رودحانه مک‌کینزی می‌شود. منطقه‌ای خالی از سکنه و دور دست در شمال‌غربی کانادا که فقط با قایق و یا هواپیما قابل دسترسی است.
 
کمیل توسکانی، زیست‌شناس، که همراه جولین گاتی‌یر سفر می‌کرد این آتش را با هدف درخواست کمک فوری برافروخته بود و کمی بعد به پلیس گفت حوالی نیمه شب یک خرس گریزلی آقای گاتی‌یر را به دندان گرفته و با خود برده است.
 
پس از آن پلیس یک هلی‌کوپتر امداد را مامور تجسس منطقه کرد و بقیه جستجوگران را از آنجا تخلیه کرد. جسد آقای گاتی‌یر روز بعد پیدا شد.
 
این موسیقی‌دان و محقق اصوات بنا داشت با یک قایق کانو روی رودخانه مک کینزی سفر کند و اصوات طبیعی در این منطقه بکر را به منظور استفاده در خلق موسیقی ثبت کند.
 
او که ۴۴ سال پیش از مادر و پدری فرانسوی در کانادا به دنیا آمده بود در سن ۱۹ سالگی به فرانسه مهاجرت کرد و مقیم آنجا بود.
ارکستر سمفونیک بریتنی که آقای گاتی‌یر از سال ۲۰۱۷ آهنگ‌ساز مقیم آن شده بود با انتشار بیانیه‌ای به مرگ این هنرمند ادای احترام کرده است: "او یک مرد با استعداد، سخاوتمند و حساس بود که از هوشی سرشار و طبعی ماجراجو و کنجکاو برخوردار بود."
 
خانم توسکانی هم گفته که رفتن به "شمال" آرزوی جولیان بوده است.
جولیانی گاتی‌یر سال گذشته هم برای چند ماه به جنوبگان سفر کرده بود و حاصل آن یک سمفونی بود به نام "آوای جنوب".
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو