قصاص برای همسرکشی در زندان

کیفرخواست مرد زندانی که در ملاقات حضوری همسرش را به قتل رسانده بود صادر شد تا بزودی در دادگاه کیفری پای میز محاکمه بایستد.

به‌گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت یک ظهر چهارشنبه 21 فروردین گزارش قتلی در زندان قزل حصار به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. مرد جوانی که محکوم به حبس ابد بود، در ملاقات حضوری همسرش را به قتل رسانده و پس از آن اقدام به حلق آویز کردن خودش کرده بود اما با حضور مأموران زندان از مرگ نجات یافت.

با اعلام این گزارش بلافاصله بازپرس کشیک قتل پایتخت و تیم بررسی صحنه جرم راهی زندان شدند.

مرد 33 ساله که به‌جرم قاچاق هروئین ابتدا به اعدام محکوم و پس از عفو حکم حبس ابد گرفته بود در تحقیقات به قتل همسرش اعتراف کرد و گفت: من همسرم را به خاطر بی‌مهری‌هایش کشتم. چراکه به حرفم توجه نمی‌کرد. از او خواستم در تهران بماند اما او به محل زندگی خانواده‌اش در شهرستان رفت.

 من به‌خاطر رفاه بیشتر همسر و پسر 10 ساله‌ام دست به قاچاق زدم وگرنه خودم نیاز به پول نداشتم. بارها سردی رفتارش را تحمل کردم تا اینکه چندی قبل نقشه قتل اش را کشیدم. با او تماس گرفتم و گفتم می‌خواهم خودکشی کنم و از او خواستم برای آخرین بار به ملاقاتم بیاید. قصد داشتم او را خفه کنم اما زمانی که سوار اتوبوس حمل زندانیان شدم چشمم به یک تیزی افتاد. آن را برداشتم و زمانی که همسرم به ملاقاتم آمد او را با چند ضربه به قتل رساندم و بعد هم اقدام به خودکشی کردم که موفق نشدم.

بدنبال اعترافات مرد جوان اولیای دم مقتول با طرح شکایتی خواستار قصاص متهم شدند و همچنین پسر 10 ساله مقتول که به سن قانونی نرسیده بود از پدربزرگش که قیم اوست خواست تا از طرف وی برای پدرش قصاص بخواهد.

با درخواست اولیای دم، کیفرخواست او از سوی بازپرس دشتبان از شعبه دهم دادسرای امور جنایی تهران صادر شد و مرد جوان بزودی در دادگاه کیفری پای میز محاکمه خواهد رفت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا