بزرگترین محموله کوکائین در تاریخ آلمان کشف شد

دویچه وله :مأموران آلمان هرگز چنین حجمی از کوکائین را کشف نکرده بودند. گمرک بندر هامبورگ بیش از چهار هزار و ۲۰۰ بسته از این ماده مخدر را در کانتینر یک کشتی باری کشف کرد. ارزش این حجم از کوکائین یک میلیارد یورو برآورد می‌شود.
 

مأموران گمرک هامبورگ با کشف چهار و نیم تن کوکائین در یکی از کانتینرهای این شهر بندری، رکورد توقیف مواد مخدر در آلمان را شکستند. طبق برآورد کارشناسان، این مقدار از کوکائین ارزشی معادل حدود یک میلیارد یورو دارد.

 
اداره گمرک مرکزی آلمان امروز جمعه ۱۱ مرداد (دوم اوت) اعلام کرد که این محموله مواد مخدر حدود دو هفته پیش در جریان یک عملیات بازرسی کشف شده است. گمرک آلمان در بیانیه خود اعلام کرده است که "این حجم غیرعادی" بزرگترین کشف کوکائین در این کشور تاکنون بوده است.
 
این اداره همچنین اعلام کرد که تمام محموله توقیف‌شده به شکلی کاملا محرمانه و تحت تدابیر شدید امنیتی از بین برده شده است.
 
به گزارش گمرک آلمان، مواد مخدر مزبور در جریان یکی از کنترل‌های معمول این اداره برای یقین حاصل کردن از محتویات واقعی کالاها، در کانتینری به‌ظاهر حاوی دانه‌های سویا کشف شده است.
 
مبدأ کشتی باری حاوی این محموله مونته‌ویدئوی اوروگوئه بوده که از مسیر هامبورگ قصد حرکت به شهر آنتورپ بلژیک را داشته است.
 
محموله کشف‌شده بیش از چهار هزار و ۲۰۰ بسته بوده که در ۲۱۱ کیف ورزشی قرار داشته‌اند. باندهای بین‌المللی مواد مخدر اغلب به این شکل در کانتینرها به قاچاق کوکائین از آمریکای جنوبی به اروپا می‌پردازند.
 
در سال‌های گذشته بارها محموله‌های کوکائین در آلمان تا حد یک تن کشف شده‌اند. به گزارش گمرک هامبورگ، مأموران این اداره تنها در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) در سه مورد مجزا ۸ / ۳ تن از این ماده مخدر کشف و توقیف کرده‌اند.
 
در ماه آوریل گذشته مأموران گمرک یک محموله بزرگ کوکائین را در بندر هامبورگ کشف کردند که البته با حجم محموله کشف‌شده کنونی چندان قابل مقایسه نیست: مأموران حدود ۴۴۰ کیلوگرم کوکائین را در ۱۷ چمدان در کانتینری انباشته از گونی‌‌های برنج یافتند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +311مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +169حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +143واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +124حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +104بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +98ترامپ خطاب به حماس: شالوم حماس یعنی سلام و خداحافظی، این آخرین هشدار شماست!
  • +97کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است
  • +92حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +92تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)