زن فرانسوی با بلیط بخت آزمایی که از روی زمین پیدا کرده بود ۱۲ میلیون یورو برنده شد

یورونیوز :یک زن فرانسوی بدون آن که بلیط بخت‌آزمایی خریده باشد، با یک بلیط برنده «یورومیلیونز» که روی زمین پیدا کرده بود، صاحب ۱۲ میلیون یورو شد.
 

داستان پیدا کردن بلیط بخت‌آزمایی «یورومیلیونز» در واقع مربوط به ۸ سال پیش است. اما به دلیل ورود اداره مالیات، ماجرا به یک پرونده قضایی جنجالی بدل شد، تا این که دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری پاریس هفته گذشته رأی نهایی خود را در این زمینه صادر کرد.

برنده اصلی ۱۶۳ میلیون یورو برده بود
در سال ۲۰۱۱ میلادی مردی که بلیط بخت‌آزمایی یورومیلیونز را خریده بود، متوجه شد که شماره‌های بلیطی که خریده با شماره‌های اعلام شده یکسان بوده و او برنده جایزه به ارزش ۱۶۳ میلیون و ۴۹ هزار و ۴۸۸ یورو و ۴۰ سنت شده است. اما پیش از آن که بلیط خود را به شرکت بلیط‌های بخت‌آزمایی فرانسه (اف‌.د.ژی) ارائه کند، آن را گم کرد.
 
پس از آن زنی بلیط برنده را در خیابان یافته و برای گرفتن وجه آن به شرکت اف.د.ژی مراجعه کرد. اما از آنجا که بر اساس مقررات رسمی و اعلام‌شده این شرکت تنها خریدار واقعی بلیط حق دارد جایزه را دریافت کند، این جایزه به یابنده داده نشد.
 
موضوع با اصرار خانم یابنده و انکار برنده اصلی پیچیده شد و در نهایت شرکت اف.د.ژی از طرفین خواست تا با تقسیم مبلغ جایزه ماجرا را فیصله دهند. یابنده خوش‌شانس بلیط در نهایت ۱۲ میلیون یورو، یعنی حدود ۷ و نیم درصد از وجه جایزه را گرفته و از پیگیری پرونده صرف‌نظر کرد. به این ترتیب برنده خوشبخت نیز با یک چک ۱۵۱ یورویی در جیب به خانه بازگشت.
اداره مالیات برای سهم‌خواهی وارد می‌شود
بر اساس قانون فرانسه، جوایز لاتاری و دیگر بازی‌های بخت‌آزمایی شامل قانون مالیات نیستند. بنابراین برنده اصلی بلیط یورومیلیونز که در نهایت ۱۵۱ میلیون یورو نصیبش شده بود، هیچ مالیاتی به دولت پرداخت نکرد.
 
اما اداره مالیات با این توجیه که یابنده بلیط بخت‌آزمایی آن را نخریده و مبلغ ۱۲ میلیون یورو جزو دارایی او محسوب می‌شود، از او ۴.۳ میلیون یورو مالیات بر درآمد طلب کرد.
 
از همان سال این ماجرا به یک پرونده قضایی جنجالی تبدیل شد. اما قضات دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری پاریس در روز پنج‌شنبه ۶ تیر رأی نهایی خود را در این زمینه صادر و به مقام‌های محلی در استان رون‌آلپ ابلاغ کردند. روزنامه «لودوفینه لیبره» چاپ شرق فرانسه هفته پیش نوشت که نسخه‌ای از حکم این پرونده جنجالی به رؤیت خبرنگار این روزنامه رسیده است.
رأی نهایی دادگاه
بر اساس این رأی دادگاه گفته است که اداره مالیات فرانسه حق طلب مالیات از یابنده بلیط بخت‌آزمایی را نداشته و تمامی ۱۲ میلیونی که این شهروند فرانسوی بدون خریدن بلیط به دست آورده از آن خود اوست.
 
همچنین در این پرونده دادگاه نه تنها درخواست مالیات دولت را نپذیرفت، بلکه وزارت اقتصاد و امور دارایی فرانسه را به پرداخت ۲ هزار یورو برای جبران خسارت در این پرونده محکوم کرد.
 
نام طرفین این پرونده در رسانه‌های فرانسه هرگز فاش نشد.
یورومیلیونز چیست؟
بازی بخت‌آزمایی «یورومیلیونز» بزرگ‌ترین بازی لاتاری در اروپاست.

این بخت‌آزمایی که بلیط‌های آن که سه‌شنبه و جمعه هر هفته به دست ده شرکت بزرگ در هشت کشور اروپایی فروخته می‌شود، ارزش بسیار بالایی دارد اما به همان میزان نیز شانس برنده شدن در آن بسیار کم است. بر اساس آخرین پژوهش‌ها، ۹۳ درصد از خریداران یورومیلیونز حتی معادل بهای پرداختی برای بلیط خریداری شده هم برنده نمی‌شوند. بهای واحد این بلیط در فرانسه ۲ و نیم یوروست.
 
هشت کشور و قلمرو خودمختار اروپایی که بلیط یورومیلیونز در آنها فروخته می‌شود عبارتند از: فرانسه، بریتانیا، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، موناکو، آندورا، ایرلند، اتریش، پرتغال، بلژیک، لوکزامبورگ و لیختن اشتاین.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم