تافتون ایرانی , نان محبوب کویتی ها

یورونیوز :تافتون ایرانی یکی از نان‌های مورد علاقه کویتی‌ها است، از صبحانه گرفته تا ناهار و شام، تافتون مهمان سفره همسایگان ایران است و سیاست نتوانسته علاقه مردم به غذاها و شیرینی‌های ایرانی را در این کشور تغییر دهد.
مردم کویت علاقه زیادی به غذاها و نان ایرانی دارند. یکی از آنها می‌گوید: «همه شیرینی پزی‌های کویت ایرانی هستند. نان ایرانی اینجا طرفدار دارد. سیاست نمی‌تواند دوستی میان مردم را از بین ببرد.»

 

پخت نان تافتون در کویت اغلب توسط نانوایان ایرانی انجام می‌شود. یکی دیگر از شهروندان کویتی می‌گوید: «ایرانیان برای سال‌های سال اینجا زندگی کرده‌اند و نان ایرانی هم اینجا ضروری است.»
 
کمال که مشتری رستوران ولیمه در کویت است رمز موفقیت نان تافتون ایرانی را در مقایسه با نان لبنانی طعم و مزه متفاوت آن می‌داند.
 
یکی دیگر از افرادی که در این رستوران مشغول خوردن کباب کوبیده ایرانی است می‌گوید: «ما از بچگی با نان تافتون ایرانی بزرگ شده‌ایم.»
 
نان تافتون ایرانی در شرایطی کماکان مهمان سفره کویتی ها است که روابط دیپلماتیک ایران و برخی کشورهای خلیج فارس چندان دوستانه نیست.
 
مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا که این روزها به دنبال شکل دادن یک ائتلاف جهانی علیه ایران است، در سفرهای منطقه‌ای خود به کویت نیز سفر و با مقامات این کشور گفتگو کرد.
 
با این حال مردم کویت از قدیم به حضور ایرانی‌ها در این کشور عادت کرده‌اند و نان و شیرینی ایرانی‌ها همیشه سر سفره آنها حاضر است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

روایت است که ....نیز به نان سنگک علاقه وافر داشت، لیکن چون گاف در عربی نبود وقتی میگفت سنجک برایم بیاورید اصحاب نمیفهمیدند و بجایش سنجاق به وی فرو میکردند!
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۵۱
۲۶
romano - تهران، ایران
خوب حرمت نان نمک ایرانی هم رو داشته باشید
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۵
۳۷
soroshkhani - توکیو، ژاپن
[::Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا::]. شما تو امریکا هستی و به عربها توهین میکنی؟. فکر کنم شما زا اون ساندیس خورایی هستی که با پول من رفتی امریکا. ..... شما اونقدر تحت تاثیر این چرندیان انقلابیون قرار گرفتی که حتی نمیدونی کشورت شده دزد دریایی منطقه و کشتی میدزده. عقده و حقارت از کامنتت میباره واقعا. کشورت شده محل پرورش تروریسم و ۴۰ میلیون از هموطنات عضو گروه های تروریستی هست بعد میایی به عربها توهین میکنی. شما تروریستای ... ارزوی تصرف کشورهای عربی مخصوصا کویت و باقی کشورهای دنیا رو به گور خواهید برد.
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
۴۴
پنجاه و هفت - ریو، برزیل
[::soroshkhani - توکیو، ژاپن::]. ایشون از جیره خورهای همایونیه، ولی نمیدونه که تمام بدبختی های ما از محمد رضا پهلوی شروع شد.
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::soroshkhani - توکیو، ژاپن::]. گویا شما حالت خوش نیست یا امروز از دنده چپ بیدار شدی و یا اصولاً درک مطلبت بسیار ضعیف هست. کجای کامنت من توهین به اعراب بود؟ تنها جایی که من با عرب دشمنی دارم زمانی بود که بادیه نشین های ۱۴۰۰ سال پیش میهن من را چپاول کردند. عرب امروز را مقصر نمیشناسم و علاوه بر آن، در کشور ما هم عرب تبار زندگی میکند و من به هم میهنم توهین نمیکنم.
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::پنجاه و هفت - ریو، برزیل::]. پهلوی اگر جیره خور داشت چهار تا گدا گشنه و پا پتی هوس انقلاب به سرشون نمیزد.
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +102شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم