نام یک هنرمند ایرانی‌تبار در فهرست اعضای جدید اسکار اعلام شد

 کامی عسگر، ۵۴ ساله، در بخش تولید و تدوین صدا فعال است. صدای آمریکا :آکادمی علوم و هنرهای سینمایی یا اسکار اسامی اعضای جدید خود را اعلام کرد که در این فهرست نام «کامی عسگر» هنرمند ایرانی‌تبار ساکن لس آنجلس نیز دیده می شود.
 

او که در بخش تولید و تدوین صدا فعالیت می کند، یکی از ۸۴۲ هنرمندی است که از طرف این نهاد سینمایی برای عضویت در آکادمی پذیرفته شده است.

 
کامی عسگر از چهره های فعال ایرانی تبار هالیوود است که برای فیلم «آپوکالیپتو» یا آخر زمان ساخته مل گیبسون نامزد جایزه اسکار شد.
 
او در حال حاضر به عنوان مدیر بخش تدوین صدا با شرکت سونی همکاری می کند و در تولید فیلم های سینمایی مشارکت دارد.
 
کامی عسگر در گفتگو با صدای آمریکا با ابراز خرسندی از عضویت در آکادمی اسکار می گوید: «من این شغل را برای شهرت و موقعیت انتخاب نکردم. هدفم این بود که دنباله‌رو راه پدرم باشم و در یک حرفه شاد و خلاق فعالیت کنم. در این مسیر با افرادی نوآوری آشنا شدم که به من فرصت استفاده از خلاقیتم را در پروژه‌های خود دادند. من تجریبات ارزنده ای کسب کردم و از همکاری با آنها واقعأ لذت بردم. من با قاطعیت می گویم به هر دو هدفی که از انتخاب این حرفه داشتم، رسیدم.»
کامی عسگر و همسرش آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در سال‌های اخیر با هدف افزایش تنوع قومی، نژادی و جنسیتی، از هنرمندان بیشتری برای عضویت در آکادمی دعوت می کند.
 
در فهرست امسال اسامی هنرمندانی از ۵۹ کشور جهان به چشم می خورد که ۵۰ درصد زن و ۲۰ درصد رنگین پوست هستند.
 
از چهره های مشهور امسال می توان به لیدی گاگا، جما چان، استرلینگ کی براون، و تام هلند اشاره کرد.
 
این هنرمندان پس از پذیرش دعوت آکادمی، به صورت رسمی به عضویت این نهاد سینمایی پذیرفته می شوند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد
  • این ویدیو رو برسونین به دست همه رجزخوان های بدون دانش و اطلاعات
  • سکوت علی لاریجانی در برابر مجری شبکه عربی که به جای «خلیج فارس» از کلمه جعلی «خلیج عربی» استفاده کرد
  • سی‌بی‌اس: مقامات امنیت ملی آمریکا به ترامپ گفته‌اند ارتش از شنبه آینده برای حمله به ایران آماده است
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد