واکنش تند مسئولین پس از انتشار عکس‌ قایق‌سواری چند جوان در مازندران

امام جمعه بابل گفته چند جوان قایق سوار در لفور در 'برهنگی کامل' به سر می‌بردند بی بی سی :پس از انتشار عکس‌های چند جوان که سوار بر قایق در دریاچه سد لفور در مازندران مشغول تفریح هستند، مقام‌های قضایی گفته‌اند که با "بی‌حجابی" و "هنجارشکنی" برخورد ویژه می‌کنند. امام جمعه بابل هم گفته این تصاویر مایه تاسف است.
 

عکس‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشرشده پنج زن و مرد جوان را سوار بر قایقی نشان می‌دهد. سه مردی که در عکس‌ها هستند پیراهن به تن ندارند و دو زنی نیز در عکس دیده می‌شوند روسری بر سر ندارند.

 
یونس حسینی‌عالمی، دادستان مازندران، به خبرگزاری فارس گفته است با دستور رئیس کل دادگستری مازندران، با وجود تعطیلات در ایران به این ماجرا "به صورت ویژه" رسیدگی می‌شود.
 
آقای حسینی‌عالمی گفته: "حضور عده‌ای از افراد به صورت مختلط و نداشتن هیچ پوشش و انتشار این تصاویر در شبکه‌های اجتماعی جرم محسوب می‌شود و قطعا با خاطیان این مساله برخورد خواهد شد."
 
مقام‌های حکومت ایران می‌گویند شهروندان باید در پوشش، خوراک، نوشیدن، مهمانی‌ها و روابط اجتماعی معیارهای "سبک زندگی" مورد نظر آنها را رعایت کنند. در غیر این صورت احتمال برخوردهای قضایی و امنیتی با شهروندان وجود دارد.
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران چند جوان قایق سوار را به "اقدام ضدفرهنگی" متهم کرده و گفته با آنها "به طور جدی" برخورد خواهد شد.
 
رسانه‌های ایرانی گزارش داده‌اند که پلیس قایق‌های گردشگران را توقیف کرده است.
عکس‌هایی از توقیف چند قایق منتشر شده پلیس مازندران اعلام کرده عکس‌های قایق‌سواری چند جوان را بررسی کرده و از آنجا که اداره دریاچه سد لفور به "بخش خصوصی" واگذار شده بود، مسئول آن احضار شده است.
 
اما دادستان مازندران گفته با وجود واگذاری مقطعی به بخش خصوصی، نظارت بر دریاچه لفور به عهده شرکت آب منطقه‌ای است.
 
یونس حسینی‌عالمی گفته بخشی از "تخلفات" به شرکت آب منطقه‌ای برمی‌گردد و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی، و گردشگری استان هم باید مسئولیت خود را درست اجرا کند.
 
علی مطهری، از نمایندگان شاخص مجلس ایران، رفتار جوانان را "قانون شکنی" خوانده و گفته دادستان نباید از انتشار عکس‌های آنان انتقاد کند.
دادستان گفته بود علاوه بر برخورد با جوانانی که سوار بر قایق بودند، با کسی که عکس آنان را منتشر کرد نیز باید برخورد شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
باز اسلام زن ستیز به خطر افتاد و چه کنم چه کنم اخوند بلند شد. تو روحت خمینی
شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۲
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
امام جمعه بابل گفته این عکسها مایه تاسف است! البته ایشون برای خودش تاسف خورده که چرا بچه ها نبردنش عشق و حال. مرتیکه تو برو قضیه شورای شهر رو رفع و رجوع کن که ٩ به ١ کابوکی زدن
یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +487آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +381شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +299پیام شاهزاده رضا پهلوی به نظامیان ایران: یا حسابتان را از رژیم جدا کنید یا با آن غرق شوید
  • +280علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +253شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +248پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +244در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +225محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +207خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +200واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»