قانون آب خوردن به روش ۸*۸ چقدر صحیح است؟

احتمالا قانون 8 در 8 درباره آب خوردن را شنیده باشید. بر اساس این قانون هر فرد بزرگسال روزانه باید 8 لیوان آب با حجم 8 اونس (227 میلی‌لیتر) بخورد. تا حالا شده از خودتان بپرسید، این قانون چقدر صحیح است؟
 

در واقع این قانون که بسیاری هم به آن باور دارند و براساس آن عمل می‌کنند، هیچ پایه و اساس علمی ندارد و تنها در یک پژوهش منتشر شده در سال 1945 میلادی آمده و در سطح یک نظریه باقی مانده است. این نظریه می‌گوید که هر فرد عادی به ازای هر یک واحد کالری که مصرف می‌کند، یک میلی‌لیتر آب نیاز دارد.

 
تانیا وان سویگن، متخصص رژیم‌های غذایی بالینی در مرکز سلامی والیانت دبی در این‌باره گفت که مقدار آب آشامیدنی مورد نیاز روزانه افراد بر اساس عمر، جنسیت و سطح فعالیت آنها متفاوت و هیچ قانون کلی در این زمینه وجود ندارد.
 
زنان به طور متوسط روزانه 2.2 لیتر آب و مردان 2.8 لیتر آب نیاز دارند. آب 60 درصد وزن مردان و 50 تا 55 درصد وزن زنان را تشکیل می‌دهد.
 
پیش از این روزنامه ایندپندنت گزارشی منتشر کرده بود که در آن از خوانندگان خواسته شده به توصیه‌های مربوط به رژیم غذایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود، کاملا بی‌توجه باشند. در این گزارش آمده که براساس پژوهش‌های دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند، 8 توصیه از هر 9 توصیه منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی نادرست و بی‌اساس است و هیچ مبنای علمی ندارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
برای آب خوردن هیچ قانونی وجود نداره هر زمان تشنه شدید آب بخورید فقط همین به حرفهای مسخره گوش ندید
شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.