جلوگیری مصر از ارسال نفت ایران از کانال سوئز به سوریه

دویچه وله :بنا به گزارش برخی رسانه‌ها دولت مصر از عبور محموله‌های نفتی ایران از کانال سوئز به سمت سوریه جلوگیری کرده است. بنابر این گزارش ای اقدام مصر باعث شد ایران نفت خود را از طریق خاک عراق و با تانکر به سوریه صادر کند.
 

روزنامه عربستانی "السعودیه الآن" گزارش داده که دولت مصر، در اقدامی ناگهانی از عبور محموله‌های نفتی ایران از کانال سوئز به سمت سوریه جلوگیری کرده است. در اواخر مارس ۲۰۱۹ نیز روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته بود که آمریکا از مصر خواسته است که از عبور نفتکش‌های ایرانی از کانال سوئز و ارسال نفت به سوریه جلوگیری کند.

 
وبسایت خبری "فرارو" روز یکشنبه ۲۵ فروردین (۱۴ آوریل) نیز به استناد به گزارش اخیر این روزنامه سعودی نوشته که این اقدام مصر موجب شده ایران از طریق خاک عراق و با تانکر به سوریه نفت صادر کند. بنابر این گزارش، ایران در هفته گذشته از طریق عراق ۱۲۰۰ تانکر نفت به سوریه صادر کرده است.
 
در ادامه این گزارش آمده است: «سوریه به نفت نیاز دارد و با بحران سوخت مواجه است. به نظر می‌رسد که عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، که هفته گذشته با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، دیدار کرده است، تصمیم گرفته است که از صادرات نفت ایران از کانال سوئز به سوریه جلوگیری کند.»
 
ظاهرا مشکل جلوگیری از عبور نفت‌کش‌های ایران از کانال سوئز از چند ماه پیش شروع شده و مذاکرات مقام‌های سوریه با دولت مصر برای  رفع این مشکل به جایی نرسیده است. بنابر گزارش "فرارو" عماد خمیس، نخست‌وزیر سوریه، چند روز پیش در دیدار با روزنامه‌نگاران سوری گفته است از شش ماه پیش تاکنون، مصر از عبور نفت صادراتی ایران به سوریه از کانال سوئز ممانعت می‌کند.
 
به گفته خمیس، تمام تلاش‌های دولت سوریه برای متقاعد کردن مقامات مصری به استمرار صادرات نفت ایران به سوریه شکست خورده است. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که ایران ماهانه حدود دو میلیون بشکه نفت به سوریه صادر می‌کند.
 
یک منبع ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه الاخبار جلوگیری مقامات مصری از عبور نفتکش‌های ایران از کانال سوئر را تایید کرد. میثم صادقی، مشاور وزارت اقتصاد ایران، به این روزنامه گفت: «مصر از چند وقت پیش، به خاطر پایبندی به تحریم‌های آمریکایی، با عبور نفتکش‌های (ایرانی) مخالفت می‌کند.»
 
روزنامه "السعودیه الان" هم‌چنین نوشته است، دولت سوریه ۴۰ درصد قیمت اصلی نفت ایران را پرداخت خواهد کرد چرا که ایران به این درآمد‌ها نیاز دارد. بنا به این گزارش احتمالا پیش از تحریم‌های ایران، همه نفتی که سوریه از ایران دریافت می‌کرد، مجانی بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۶
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
مصر کار بسیار عالی انجام داده به هر طریقی باید جلوی این آخوندهای بیشرف را گرفت
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵
۴۶
Zaall - اصفهان، ایران
[::mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان::]. لعنت بر ایران ستیز
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵
۶۶
mehdi sadigh - دوسلدروف، آلمان
[::Zaall - اصفهان، ایران::]. لعنت بر عرب پرست بچه باز لعنت بر دین زیر شکم لعنت بر حرامزادگی لعنت و مرگ بر خامنه ای شیره ای
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸
۳۹
زنبور - کپنهاک، دانمارک
ایرانستیز اون خود فروختگانی هستن که ایران و ویران کردن و مردم بخاک سیاه نشوندن
دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم