آلبوم «اهل خاورمیانه» هنرمند ایرانی وارد بازار موسیقی جهان شد
رأی دهید
«سونی موزیک» بعد از حدود ۱۰ سال بار دیگر با یک هنرمند ایرانی همکاری میکند.
مهدی رجبیان درباره این آلبوم پیش از این به یورونیوز گفته بود: «من به عنوان یک آهنگساز احساس کردم اکنون نیاز است که با زبان موسیقی به نقض حقوق انسانی در خاورمیانه اعتراض کنم، به نظر من مردمان خاورمیانه از نقض حقوق انسانی خسته هستند و من تنها راهی که می توانستم صدای همه کشورهای خاورمیانه را در یک فریاد مشترک جمع آوری کنم زبان موسیقی بود.»
وی بعد از انتشار آلبوم در گفتوگو با یورونیوز درباره نحوه خرید این آلبوم گفت: « شرکت سونی در سراسر جهان آلبوم را منتشر میکند اما متاسفانه تنها در ایران منتشر نمیشود. بنابراین علاقمندان در همه کشورها به راحتی میتوانند آلبوم را خریداری کنند.»
او تاکید کرد که این آلبوم توسط موسیقی دانهای یمنی، فلسطینی، سوری و ... در بدترین شرایط اقتصادی، نقض حقوق بشر و جنگ ساخته شده است.
یکی از ملودی های آلبوم «اهل خاورمیانه» توسط یکی از آهنگسازان که پناهجو است در دریا ساخته شده است.
تکمیل آلبوم «اهل خاورمیانه» حدود یکسال بهطول انجامید و بیش از ۱۰۰ هنرمند از کشورهای ترکیه، عمان، یمن، عراق، فلسطین، اردن، مصر، سوریه، لبنان، بحرین، آذربایجان و تاجیکستان در آن مشارکت داشتند.
رجبیان که پیش از این به دلیل فعالیت هنری خود به اتهام «فعالیت غیرمجاز هنری و توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام» دستگیر و محاکمه شده بود درباره احتمال انتشار این آلبوم در ایران گفت: «متاسفانه بهدلیل ممنوعیت و سابقه زندان اثر هنری من در ایران ممنوع است.»
وی در عین حال تصریح کرد: «من اصلا به مجوز فکر نمیکنم، در عمرم هیچ وقت مجوز نگرفتم و نخواهم گرفت. »
این هنرمند که تمام آثار هنری خود را با هزینه شخصی و بهطول مستقل تولید میکند، امیدوار است که آلبوم فروش خوبی داشته باشد تا بتواند طرحهای بعدی خود را شروع کند.
«استقبال در ۲۴ ساعت گذشته خوب بوده است»
رجبیان درباره درباره فروش این آلبوم در این یک روز که روانه بازار شده است، گفت: «طبق صحبتی که با سونی داشتم آنها اعلام کردند که استقبال خوب بوده است.»
این هنرمند در بخشی از توضیحاتش درباره این آلبوم نوشته است: « آلبوم از دریچه دید مردمان ستم دیده خاورمیانه به گوش جهانیان فریادی خواهد شد تا باور زندگی در شرایط سخت را لحظه ای تصور کنند. که البته باورش هم برای خیلی از مردمان جهان سخت است چه رسد به تصورش...»