چرا دفتر ارائه ویزا سفارت استرالیا در تهران بسته شد؟

دفتر ارائه ویزا در سفارت استرالیا در تهران در ۱۹ ژوئن ۲۰۱۸ بسته شده است. زد و بند ایرانی‌ها با دیپلمات‌های استرالیایی، در دفتر ارائه ویزا در تهران را تخته کرد!
 
رویداد۲۴ - یکی از دفاتر سفارت استرالیا در ایران که مسئول ارائه ویزا بوده، سال گذشته به دلیل وجود گزارش‌هایی درباره فساد و تبانی بسته شده است.
 
یک رسانه آمریکایی اعلام کرده سال گذشته در پی ارسال گزارش‌هایی که از زد و بند آژانس‌های مهاجرتی ایرانی با ماموران ارائه ویزای استرالیا در تهران منتشر شده، وزارت خارجه استرالیا اقدام به بستن دفتر ارائه ویزا در تهران کرده است. با این حال وزارت کشور استرالیا این ادعا را رد کرده و گفته دلیل بسته شدن دفتر، توسعه ارائه خدمات آنلاین بوده است.
رسانه آمریکایی به گزارش‌‌ای بی سی نیوز به نقل از وزارت خارجه استرالیا شب گذشته اعلام کرد که دفتر ارائه ویزا در سفارت استرالیا در تهران در ۱۹ ژوئن ۲۰۱۸ بسته شده بود.
 
به ادعای این رسانه بسته شدن این دفتر زنگ خطری برای کارگزاران مهاجرتی بوده که از طریق زد و بند با سفارت استرالیا اقدام به اخذ ویزا می‌کردند.
 
در این گزارش گفته شده در نامه‌ای که در ژانویه ۲۰۱۷ به دست وزارت خارجه استرالیا رسیده جزییات زد و بند‌ها اعلام شده است. این نامه به دست کمیسیون بازرسی جامع اجرای قوانین استرالیا رسیده و بازپرسان از ایرانیان بسیاری در استرالیا درباره نحوه اخذ ویزای آن‌ها پرس و جو کرده‌اند.
 
به گزارش رویداد۲۴ سخنگوی وزارت کشور استرالیا به یکی از رسانه‌های این کشور گفته دفتر مذکور به دلیل تلاش دولت برای توسعه خدمات آنلاین به کسانی که به دنبال دریافت ویزا و شهروندی استرالیا هستند، بسته شده است.
 
سخنگوی وزرات کشور استرالیا گفته متقاضیان ویزا و شهروندی از ایران می‌توانند به دیگر دفاتر وزارت کشور برای ارائه درخواست خود مراجعه کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +226اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید