روسیه: اسرائیل باید حملات هوایی در سوریه را متوقف کند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ماریا زاخاروا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، از اسرائیل خواست که از انجام حملات هوایی جدید علیه سوریه خودداری کند. اسرائیل فعلا واکنشی به این درخواست روسیه نشان نداده است.
 

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز چهارشنبه ۲۳ ژانویه (سوم بهمن) گفت که سوریه کشور مستقلی است و بمباران‌های هوایی فقط دشمنی را در منطقه بیشتر می‌کند. او تاکید کرد: «ما باید مانع تبدیل شدن سوریه که قربانی درگیری‌های مسلحانه بوده به صحنه دعواهای ژئوپلیتیک شویم.»

 
در روزهای گذشته اسرائیل به مواضع نیروهای ایرانی در سوریه حمله کرد. ارتش اسرائیل با انتشار یک پست توییتری اعلام کرد که هدف از این حملات مواضع سپاه قدس در سوریه بوده است.
 
بعد از این حمله خبرگزاری فرانسه به نقل از دیده‌بان حقوق بشر سوریه از کشته شدن ۱۲ نفر در جریان حملات هوایی اسرائیل به سوریه خبر داد. خبرگزاری آلمان هم تعداد کشته‌شدگان را در مجموع ۲۰ نفر اعلام کرده است.
 
آیا اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه بیانگر خط مشی جدید این کشور در قبال حملات اسرائیل در سوریه است؟
 
روسیه با اسرائیل و ایران مناسبات خوبی را برقرار کرده است. مقامات کرملین در قبال حملات هوایی اسرائیل علیه مواضع ایران در سوریه تابحال موضع بی‌طرفی اتخاذ کرده‌ و هر دو کشور را به آرامش و خویشتنداری دعوت می‌کردند.
 
اما اظهارات جدید سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نشان می‌دهد که این کشور دستکم سیاست سکوت در قبال این حملات را شکسته و از این هم فراتر رفته، از اسرائیل خواسته است به حملات هوایی خود پایان دهد. اسرائیل تاکنون درباره درخواست روسیه واکنشی نشان نداده است.
 
درخواست توقف حملات اسرائیل به مواضع ایران در سوریه از طرف سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ‌هم‌زمان با سفر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، به مسکو مطرح شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
تصمیم گیرنده ی نهائی در روسیه پوتین هست که تاکنون با حملات اسرائیل به نیروهای سپاه و حتی بمباران تندروهای اسلامی روسی مخالفت نکرده است و ترجیح میدهد که تندروهای اسلامی کشته شده و به روسیه بر نگردند . این گفتگوها بیشتر نمایشاتی برای مقاصد سیاسی هستند
‌پنجشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳
۶۶
mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان
آمریکا: بشین بابا خودت تحریم منی
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا