عکسهایی از بانو حمیرا و دخترانش یاسمن و هنگامه

پروانه امیر افشاری (زاده ۲۶ اسفند ۱۳۲۳ در تهران)، که با نام هنری حمیرا شناخته می‌شود، خواننده سرشناس زن ایرانی است. وی در زمینه موسیقی ملی ایران، موسیقی پاپ و موسیقی تلفیقی فعالیت دارد. صدای او به گفته استادش علی تجویدی در گستره آلتو قرار دارد و در عین حال قابلیت سوپرانو از ابتدا زیر تا بم را داراست. آخرین آهنگ خود را به نام شادی زندگی در سال۱۳۹۵خواند.پروانه امیرافشاری در سال ۱۳۲۳ در شهر تهران به دنیا آمد. وی از خانواده بانفوذ و سرشناس امیرافشاری، که اصالتی آذری دارند، است. پدرش از زمین‌داران بزرگ آذربایجان بود. پدر حمیرا مالک ۱۵۰ قریه و روستا در منطقه شمال غرب ایران بود. از همان دوران کودکی حمیرا، خانه آن‌ها به افتخار افراد بانفوذ حکومتی، شاهد مراسم بزرگ با حضور هنرمندان نامیِ آن زمان، مانند قمرالملوک وزیری، روح‌انگیز، بنان، ملوک ضرابی و بسیاری دیگر بود که همین انگیزه اولیه دختر خانواده برای روی آوردن به آواز شد. حمیرا، به دور از چشم پدر و با تشویق همسر روشن‌فکر و تازه از آلمان بازگشته خود، با نام‌نویسی در آزمون صدا در شورای رادیوی آن زمان، باعث حیرت و تحسین اعضای شورا شد و پس از آن تحت آموزش علی تجویدی و ملوک ضرابی قرار گرفت. وی دو سال بعد در ۱۸سالگی به یک خواننده تمام‌عیار تبدیل شد.
حمیرا مدت ۸ سال همسر آهنگساز بنام ایرانی، پرویز یاحقی بود که در این دوره زناشویی، آثار ماندگاری با شعرهایی از بیژن ترقی و آهنگ‌هایی از یاحقی، مانند «مرا نفریبی»، «هدیه عشق»، «بهار نو رسیده»، «مرا تنها نگذاری»، «پنجره‌ای به باغ گل»، «آهنگ محبت»، «با دلم مهربان شو»، «بهار عشق من»، «ای رفته از بر من»، «به‌خاطر تو»، «می عاشقانه»، «دل شکنی گناهه»، «چند با یادت فریبم این دل دیوانه را»، و… اجرا کرده‌است. وی بعد از چند سال، به‌دلیل مشکلات ویژه‌ای که برایش در زندگی پیش آمد، از پرویز یاحقی جدا شد. بعد از طلاق ارتباط هنری حمیرا با پرویز یاحقی به‌طور کامل قطع می‌شود.همسر سوم وی، که تاجر کراوات بود، پس از انقلاب عملاً بیکار شد. حمیرا تا اواسط سال ۶۰ خورشیدی در تهران ماند . به همین دلیل به ناچار و بدون اینکه مورد حمایت همسرش قرار گیرد، در اواخر سال ۱۳۶۰ به تنهایی و به صورت ناشناس با گریم در قالب یک پیرزن به همراه دختر دو ساله‌اش، هنگامه، از مرز افغانستان از ایران خارج شد و به پاکستان رفت؛ از آنجا به اسپانیا و پس از آن به کاستاریکا در آمریکای مرکزی رفت. وی در کاستاریکا دچار افسردگی شدید شد. به صورتی که مدت یک سال تحت درمان روانپزشک بود. شوهر وی در این میان بدون توجه به همسر و فرزندش مستقیماً به آمریکا مهاجرت کرد. حمیرا با کمک همسر پسر عمویش، هما میرافشار، به ایالت کالیفرنیا مهاجرت کرد و با حمایت احمد مسعود کار هنری خود را از سر گرفت. در سال ۷۸ خورشیدی به تومور مغزی دچار شد که به‌صورت معجزه‌آسایی از اتاق عمل نجات یافت. وی هم‌اکنون در شهر لس آنجلس زندگی می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
آنتیکور - بروکسل، بلژیک

نمیدونماین عکسها مال چند سال پیشه اما خیلی جوون مونده خانم حمیرا امیدوارم همیشه همینطور جوون و تندرست باشن
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

ای جانم امیدوارم تندرست و سلامت باشه و حالا حالا ها برایمان بخواند
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

[::آنتیکور - بروکسل، بلژیک::]. [::آنتیکور - بروکسل، بلژیک::]. اره مثل قالی کرمون میمونه ;)
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۸
۵۸
shaboruz - پاریس، فرانسه

عکس چهارم خانم حمیرا نیست بلکه هوتن کمدین ساکن لس آنجلس ه که به زیبایی سوزی هنرمندان میشه ! ;)
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳
۳۳
IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان

خانم حمیرا با ۷۴ سال سن از دختر‌هاشون شاداب تر و جوان تر به نظر میرسن هر چند که فیس لیفتینگ و لیفتینگ گردن، لیفتینگ پوست زیر و بالای چشم و پیشانی داشتن که کار خوبی هم هست و بهش میاد و این رو هم واضح در عکس ششم می‌شه دید( کشیدگی پوست از چانه به طرف گوش، صاف بودن پوست زیر چشم و بالای چشم، صاف بودن پیشانی و کشیدگی پوست گردن !)البته باید بگم که جراح خیلی خوبی ایشان باید داشته باشه. به هر حال براشون آرزوی سلامتی و خوشبختی می‌کنم، زنده باشن ۱۰۰ سال دیگه به کوری چشم ملا و فاطی کماندو‌های بو گندو و بی‌خاصیت و هواریونشون.:)
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۶
۵۴
آزاذه - تهران، ایران
صدای ناب و اصیل ایرانی!
‌پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۴
۵۵
Jalal50 - تهران، ایران
ایرانیانی که با داشتن موی مشکی احساس حقارت میکنن. فکر میکنن با مو رنگ کردن بلوند اروپایی میشن . هاهاها . چهره شرقی هست.
‌پنجشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.