تلاش «گربه ملوس» برای دسترسی به ایمیل های مقامات آمریکایی و فعالان ایرانی

خبرگزاری آسوشیتدپرس از فعالیت گروهی از هکرهای ایرانی با نام مستعار «چارمینگ کیتن» یا گربه ملوس گزارشی منتشر کرده است، که در یک ماه اخیر تلاش کرده اند به ایمیل های شخصی شماری از مقام های وزارت خزانه داری آمریکا دسترسی پیدا کنند.
 

به گزارش آسوشیتدپرس، نام شماری از مقام های بلندپایه آمریکایی موافق و مخالف با توافق هسته ای ایران و افراد مرتبط با اعمال تحریم های آمریکا علیه ایران، نام چند دانشمند هسته‌ای و همچنین کارشناسان اندیشکده های واشنگتن و فعالان مدنی ایرانی، در فهرست هکرهای ایرانی به چشم می خورد.

 
این فهرست شامل ده ها آدرس ایمیل یاهو و جی‌میل است، که شرکت امنیت سایبری «سرتفا» در لندن در پی کشف یک سرور ناامن به آن دسترسی پیدا کرده است.
 
پیشتر نیز روزنامه وال استریت جورنال در گزارش مشروحی، به ماجرای تحریم دو هکر ایرانی که به پولشویی دیجیتال مشغول بودند، پرداخت.
 
مقام های آمریکایی گفتند دو ایرانی را تحریم کرده و دو ایرانی دیگر را برای حملات سایبری موسوم به «صمصام» تحت پیگرد قرار داده اند.
 
در این حمله سایبری، ظاهرا پس از هک سرور بیمارستان ها، مدارس، بنادر، و دیگر نهادها، درخواست باج به صورت بیت‌کوین مطرح شده و بیت‌کوین های به دست آمده نیز از طریق مبادلات آنلاین پولشویی شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +322ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +247اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +183ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +161شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید