پسری که ستاره یوونتوس دنبالش می‌گشت در کهگیلویه و بویر احمد پیدا شد

در چند روز گذشته، ویدیویی در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود که پسر بچه ای ایرانی با پیراهن پائولو دیبالا در یوونتوس، ضربه ای استادانه به توپ می زند و سپس همچون او به خوشحالی می پردازد.
 

ستاره تیم ملی آرژانتین و یوونتوس که تحت تاثیر این پسر قرار گرفته بود، ویدیو او را در صفحه رسمی اینستاگرام خود استوری کرد تا او را پیدا کند.

 
او که از ملیت این کودک اطلاع داشت در کنار کاشته شگفت انگیز پسرک، ایموجی پرچم ایران را قرار داده و از هوادارانش خواسته تا به او برای پیدا کردن این پسر کمک کنند.
 
با این حال پسر ایرانی اصلا گم نشده بلکه از اول هم خیلی‌ها دوست داشتند ویدئوی امیر محمد علامه نوجوان ۱۰ساله و با استعداد اهل شهر دهدشت از استان کهگیلویه و بویر احمد را که از طرفداران پائولو دیبالاست را به دست ستاره آرژانتینی یوونتوس برسانند.
 
در ویدیوهای دیگر منتشر شده امیرمحمد را می‌بینیم در حالی که لباس شماره ۱۰ یوونتوس و پائولو دیبالا را به تن دارد و به توپ پلاستیکی آبی رنگ ضربه ای می زند و آن را از داخل یک پنجره کوچک عبور می دهد. دقیقا شبیه به چالش هایی که مطرح ترین بازیکنان اروپایی انجام می دهند و توپ را از فواصل مختلفی به هدف های عجیب و عمدتا کوچک می زنند. در این ویدئو پسربچه بعد از اینکه توپ را به هدف می زند، به سمت دوربین برمی گردد و خوشحالی مشهور پائولو دیبالا (دیبالا ماسک) را انجام می دهد. پس از آن دیبالا فیلم را دید، لایک کرد و ساعاتی پیش در اینستاگرام شخصی اش آن را منتشر کرد و از دنبال کننده هایش خواست که در صورت آشنایی با این کودک، او را معرفی کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
mehrdaduk - لندن، انگلستان

بزن برو خارج که ایران هیچ چیز نمیشى
شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +271رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +236تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +190شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +175شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +161وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +156ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +154نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +146پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +129وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید