صحبت‌های فغانی پس از قضاوت دربی: داور خارجی بیاورند بهتر است/ پیام‌های رکیک حتی از طرف خانم‌ها!

داور دربی دیشب اصلا از نحوه برخورد اهالی فوتبال راضی نیست.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علیرضا فغانی داور بین المللی فوتبال ایران که شب گذشته قضاوت دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس را برعهده داشت، امروز در برنامه ورزش و مردم در مورد قضاوت خود در این بازی صحبت کرد.

 
فغانی در ابتدا گفت: ما مثل بقیه بازی‌ها انرژی گذاشتیم هر چند دربی در کشور ما به گونه ای است که قبل و بعد از بازی‌ توهین‌هایی می‌شود که به نظرم اگر یک داور خارجی بیاورند بهتر باشد. یکسری از دوستان ایراد گرفتند که خطا زیاد بوده ولی این دست داور نیست. اگر خطایی می‌شود دست ما نیست و این ممکن است با توجه به تاکتیک تیم‌ها باشد. متاسفانه یک جوی درست شده و یکسری مسائل از طرف برخی بازیکنان رعایت نمی‌شود و روز گذشته هم رعایت نشد. شاید بعضی مواقع ناظر انضباطی که در استادیوم حضور دارد تذکرات جدی بدهد. دیدید که دو بازیکن دو تیم سر برخوردی کوچک با هم درگیر شدند و همین باعث شد طرفداران دو تیم به هم سنگ بزنند. با این شرایطی که به وجود آمده من اصلا دوست ندارم برای این دو تیم قضاوت کنم.  همانطور که شاید آنها هم دوست نداشته باشند من برای آنها قضاوت کنم.
 
فغانی ادامه داد: از ابتدای هفته که اعلام کردند من داور هستم در صفحات مجازی شروع به فحاشی به من کردند. چه استقلالی‌ها و چه پرسپولیسی‌ها. من خودم آبرویم را بیشتر از استقلال و پرسپولیس دوست دارم. نه من بلکه خانواده‌ام. اصلا رنگ قرمز و آبی برای من معنی ندارد. متاسفانه یکسری مسائل در کشور ما از بین رفته است. برخی خانمها پیام دادند و از الفاظ رکیک استفاده کردند. خود من اصلا شور و شوقی برای قضاوت در این بازی ندارم. مثلا داور خارجی می آورند و قضاوت می‌کند و می‌رود و اصلا کاری هم به او ندارند.
 
این داور در پایان گفت: سنگی که به چشم کمک داور خورد اگر کمی پایین تر می‌خورد چه اتفاق تلخی می‌افتاد. به همه داوران انگ می‌زنند که استقلالی است یا پرسپولیسی. داوری که 900 هزار تومان حقوق می‌گیرد برایش طرفدار تیمی بودن چه ارزشی دارد؟
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • نمادهایی از موج همدلی تا حصر وحشت؛ از مونیخ تا خلوت ولی فقیه
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدرضا آهنگر؛ گفت می‌خواهم بعدها به فرزندم بگویم ایران را آزاد کردم
  • اخراج بهروز هدایت از تیم ملی کشتی به دلیل تتو: تحمل حرف‌های رکیک دبیر را نداشتم، اخراج شدم
  • ترامپ پس از سخنان جنجالی اوباما: اطلاعات مربوط به موجودات فضایی از حالت محرمانه خارج می‌شوند
  • «آشفتگی زیبا» شروعی دوباره در اروپا را برای پناهندگان آسان‌تر می‌کند
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد