پیروزی پرسپولیس مقابل تیم جادوگر با گل دقایق پایانی

تیم‌های پرسپولیس و سپیدرود رشت در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۹:۳۰ روز یکشنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان این دیدار تیم پرسپولیس موفق شد با نتیجه یک بر صفر از سد میهمان خود بگذرد.
آدام همتی در دقیقه ۹۰ برای پرسپولیس گل زد.
شاگردان برانکو با این پیروزی 15 امتیازی شدند و به جایگاه دوم جدول رسیدند. آنها با این پیروزی و رسیدن به رتبه دوم جدول رده‌بندی لیگ برتر به استقبال دربی خواهند رفت.
 امامی‌فر: کریمی گفت کاش نیمه اول از پرسپولیس گل می‌خوردیم
مربی تیم فوتبال سپیدرود رشت می‌گوید تیمش مقابل پرسپولیس با استرس بازی کرده است.
 
دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپیدرود در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر با نتیجه یک بر صفر به سود سرخ‌های پایتخت به پایان رسید.
علیرضا امامی‌فر مربی سپیدرود رشت در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: می‌توانم با تاسف شروع کنم. آن چیزی که مدنظر کادرفنی و شخص کریمی بود این فوتبال نبود. تیمی که یک ماه تمریناتش را شروع کرده و شرایط مساعدی ندارد، در آزادی مقابل پرسپولیس که دو دوره قهرمان ایران شده و به دنبال قهرمانی در آسیا است، تیم ما را عقب برد. نکته مهم این است که از این بازی درس بگیریم. صحبتی که علی کریمی با بازیکنان داشت این بود که کاش در نیمه اول گل می‌خوردیم تا استرس بازیکنان بریزد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • نمادهایی از موج همدلی تا حصر وحشت؛ از مونیخ تا خلوت ولی فقیه
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ محمدرضا آهنگر؛ گفت می‌خواهم بعدها به فرزندم بگویم ایران را آزاد کردم
  • اخراج بهروز هدایت از تیم ملی کشتی به دلیل تتو: تحمل حرف‌های رکیک دبیر را نداشتم، اخراج شدم
  • ترامپ پس از سخنان جنجالی اوباما: اطلاعات مربوط به موجودات فضایی از حالت محرمانه خارج می‌شوند
  • «آشفتگی زیبا» شروعی دوباره در اروپا را برای پناهندگان آسان‌تر می‌کند
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد