جانشین سردار آزمون در تیم ملی از اسپانیا می آید

 دنیس، مهاجم 21 ساله ایرانی - آلمانی فوتبال اسپانیا، گزینه خوب کارلوس کی روش برای حضور در فوتبال ایران است.

به گزارش  برنا، کی روش پس از خداحافظی سردار آزمون و رضا قوچان نژاد، می تواند از دنیس اکرات 21 ساله استفاده کند. در حال حاضر برای برگزاری بازی دوستانه با ازبکستان تیم ملی مهدی طارمی - کریم انصاری فرد و سامان قدوس را به عنوان مهاجم در اختیار دارد.

 

جدیدترین بازیکن دورگه ایرانی حال حاضر جهان فوتبال، دنیس اکرات 21 ساله است. او متولد 9 ژانویه 1997 در بن آلمان است و سابقه بازی در تیم های کلن و بورسیا مونشن گلادباخ را دارد و در سال 2017 به اسپانیا رفت و به تیم دوم سلتاویگو پیوست. او در 3 بازی این تیم در لالیگا فرصت حضور چندانی پیدا نکرد و در دقایق پایانی بازی با اسپانیول جایگزین مکسی گومز ارگوئه ای شد.
 
این بازیکن یک متر و 82 سانتی متر قد دارد و برای تیم ملی زیر 19 سال آلمان یک بازی انجام داده است اما طبق قوانین فدراسیون جهانی فوتبال ( فیفا ) او برای تیم بزرگسالان کشوری بازی نکرده و در صورت تمایل می تواند به تیم ملی ایران بپیوندد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +262شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +224شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +180پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +145سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +95ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید