آژیر قرمز؛ شفر و کی‌روش در آستانه یک دعوای جنجالی

 پس از غیبت دو ماهه کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی به ایران برگشت و فهرست اسامی بازیکان دعوت شده به تیم ملی را اعلام کرد که سیدحسین حسینی، پژمان منتظری، آرمین سهرابیان، روزبه چشمی، وریا غفوری و علی کریمی ۶ بازیکنی بودند که از آبی‌پوشان پایتخت به اردوی تیم ملی فراخوانده شدند.
 

این در شرایطی است که این ۶ بازیکن، ستون اصلی استقلال در این فصل هستند و به خصوص ساختار دفاعی این تیم به این بازیکنان وابسته است. ۶ بازیکن دعوت‌شده آبی‌ها در حالی در اردوی ۱۱ روزه تیم ملی قرار مشغول به آماده سازی برای جام ملت‌ها می‌شوند که استقلال باید ۲۶ شهریور در دیدار برگشت خود در قطر به مصاف السد برود تا خالق معجزه دیگری در فوتبال باشد و با شکست با اختلاف بیش از سه گل این تیم قطری به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند.

 
مرحله اول اردوی تیم ملی بیستم شهریور به پایان می‌رسد و وینفرد شفر، سرمربی استقلال تنها ۵ روز بازیکنان خود را برای تمرین کارهای تاکتیکی در اختیار دارد. در اختیار نداشتن کامل بازیکنان خاطره خوبی را برای استقلالی‌ها یادآور نمی‌شود زیرا آن‌ها همین چند ماه پیش به همین علت در دیدار سوپرجام حاضر نشدند و درخواست تغییر زمان بازی را کردند که مورد قبول سازمان لیگ قرار نگرفت.
 
تنها چند ماه بعد، این اتفاق با دعوت بازیکنان اصلی استقلال به تیم ملی تکرار شده است و باتوجه به این که زمان بازی برگشت با السد و مرحله اول اردوی تیم ملی از مدت‌ها قبل اعلام شده بود، شفر و استقلالی‌ها دیگر دست بازی برای اعتراض ندارند زیرا علاوه بر این موارد، طرف حساب آبی‌ها کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهد بود و نمی‌توان با ریش گرو گذاشتن و سلام و صلوات درخواست تعویق بازی برگشت را دهند.
 
مشابه این قضیه دو سال پیش برای برانکو پیش آمد و تیمش در حالی که عملکرد خوبی را داشت، مجبور شد ۶ بازیکن خود را به تیم ملی برای اردوی امارات بدهد. سرمربی پرسپولیس بعد از اردوی تیم ملی مدعی شده بود که زمان اردوی ملی‌پوشان فوتبال ایران از قبل مشخص نبوده و موجب ناهماهنگی تیم پرسپلیس و خستگی بازیکنان ملی‌پوشش شده است. این اعتراض منشاء اختلاف کی‌روش و برانکو شد و فوتبالی‌های ایران را به دو دسته هواداران کی‌روش و هواداران برانکو تقسیم کرد. اختلافی که به نظر می‌رسد احتمال رخ دادنش بین شفر با سرمربی پرتغالی تیم ملی زیاد باشد و جرقه‌های آن هم در صحبت‌های گذشته سرمربی آلمانی آبی‌ها دیده شده است.
 
ماموریت سرمربی آلمانی آبی‌ها این است که تیمش را بدون حضور حسینی، چشمی، منتظری،غفوری، سهرابیان و کریمی آماده مصاف با السد کند تا حتی در صورت مصدومیت یا ناهماهنگی کامل این بازیکنان با دیگر بازیکنان استقلال برای انجام تاکتیک‌های مدنظر شفر، استقلال قدرت کافی را برای تقابل با السد داشته باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +225شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +181پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +146سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید