بازی باخت باخت ایران و عربستان برای فرار از تقابل با کره جنوبی

مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ به شکل پیچیده‌ و جالبی پی گرفته شد.
 

تیم فوتبال ایران که با برد مقابل کره شمالی و تساوی مقابل عربستان سعودی صعودش را به دور بعد قطعی کرده بود، در روز پایانی در یک بازی بحث برانگیز نتیجه را به تیم فوتبال امید میانمار واگذار کرد.

 
اما حتی شکست ۲-۰ مقابل میانمار هم باعث نشد که شاگردان کرانچار صدر جدول را از دست دهند، چرا که شاید عربستان هم تمایلی برای رویارویی با کره جنوبی نداشت. سعودی ها هم در دیداری بحث برانگیز با نتیجه ۳-۰ بازی را به کره شمالی باختند تا در رده سوم گروه قرار گیرند.
 
با این نتایج هر ۴ تیم گروه، ۴ امتیازی شدند و به دلیل تفاضل گل، به ترتیب ایران، کره شمالی، عربستان سعوی و میانمار در رده‌های اول تا چهارم قرار گرفتند.
 
در روز آخر گروه E هرچند کره جنوبی موفق شد قرقیزستان را شکست دهد و مالزی هم مقابل بحرین بازی را واگذار کرد، اما این کره‌ای ها بودند که به دلیل شکست در بازی مستقیم مقابل مالزی در رده دوم قرار گرفتند.
 
به این ترتیب مالزی با ۶ امتیاز تفاضل گل کمتر در صدر قرار گرفت. کره جنوبی با همین امتیاز و تفاضل بهتر در رده دوم قرار گرفت. کره با اینکه تفاضل بهتری نسبت به مالزی داشت، اما به دلیل واگذاری بازی مستقیم مقابل مالزی در جایگاه دوم قرار گرفت و بحرین هم با ۴ امتیاز سوم شد.
 
حالا با این نتایج و باخت‌های بحث برانگیز ایران و عربستان، کار در مرحله بعدی برای هر دو تیم سخت خواهد شد چرا که ایران مقابل کره جنوبی قرار می‌گیرد و عربستان باید مقابل تیم قدرتمند چین بازی کند. چین صدرنشین گروه C بود که با سه پیروزی متوالی و ۹ امتیاز به دور بعد صعود کرده است.
 
تیم ایران اما در ادامه رقابت‌ها هم کار دشواری در پیش خواهد داشت. شاگردان کرانچار در صورتی که مقابل کره جنوبی پیروز شوند، باید با برنده دیدار ازبکستان و هنگ کنگ بازی کند. گفتنی است ازبکستان هم دیگر تیم قدرتمند این تورنمنت است که توانسته با ۳ پیروزی در مرحله مقدماتی و با ۹ امتیاز به عنوان صدرنشین به مرحله حذفی راه یابد.
 
اما شاید برنده نتایج عجیب روز سوم گروه E کره شمالی باشد. تیمی که تا پیش از بازی‌های روز دوشنبه، با ۱ امتیاز شانس چندانی برای صعود نداشت، نه تنها با ۴ امتیاز به دور بعد صعود کرد که حریف ساده‌ای هم نصیبش شد. کره شمالی در مرحله یک هشتم نهایی باید مقابل بنگلادش قرار بگیرد.
 
بازی‌های مرحله یک‌ هشتم نهایی روزهای پنجشنبه و جمعه، اول و دوم شهریور برگزار خواهند شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +262شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +224شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +180پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +145سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +95ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید