درج جنسیت سوم در شناسنامه‌های آلمان قانونی شد

انتظارها سرانجام نتیجه داد. شهروندان بیناجنسی (اینترسکشوال) آلمانی که خود را مؤنث یا مذکر نمی‌دانند، از این پس می‌توانند درخواست کنند جنسیت‌شان در شناسنامه "غیره" درج شود.
 

به گزارش دویچه وله، هیئت دولت آلمان طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن نوشتن عبارت "diverse" (غیره، سایر) برای جنسیت افراد در شناسنامه قانونی می‌شود. پیش از این تنها عنوان‌های "مؤنث" و "مذکر" وجود داشت.

 
دولت آلمان با این اقدام حکم دادگاه قانون اساسی را عملی کرد. دادگاه قانون اساسی آلمان سال گذشته اعلام کرد که قانون پیشین – انتخاب بین مذکر و مؤنث – حقوق فردی را نقض می‌کند و تبعیض‌آمیز است.
 
در قانون اساسی آلمان بر لزوم رعایت حقوق فردی و بر ممنوعیت تبعیض تأکید شده است.
 
وزیر دادگستری آلمان ضمن دفاع از تغییر ایجاد شده، تصریح کرد که هیچ‌کس نباید به‌خاطر هویت جنسی خود مورد تبعیض واقع شود. به گفته خانم کاتارینا بارلی، گام بعدی حذف قوانین و آئین‌نامه‌های کهنه است که حقوق بیناجنسی و تراجنسی‌ها را محدود می‌کنند.
 
وزیر خانواده آلمان وعده داده که اصلاح قانون تراجنسیتی‌ها در پاییز آغاز شود. به گفته خانم فرانتسیسکا گیفی، لزوم بررسی کارشناسی هویت جنسی افراد "دیگر روزآمد نیست". او تأکید کرد که هر کس آزاد است هویت و گرایش جنسی خود را آزادانه انتخاب و منطبق با آن زندگی کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
پریستوک - تهران، ایران
تو آلمان درجنسیت سوم قابل درج شد و ما هنوز اندر خم یک کوچه هستیم و به زور دین ما را در شناسنامه اسلام درج می کنند و اگر اعتراض کنیم با مجازات اعدام روبرو می شویم.
یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۴
۷۰
PAARISA - آمستردام، هلند
هیچ لزومی نداره جنسیت کسی اصلا در شناسنامه درج بشه که به این شکل باشه یا اون شکل ! هویت کسی با جنسیت , آلت تناسلی , یا رفتار توی تخت خوابش تعریف نمیشه که مدارک هویتش با این مبنا صادر بشه . این کار با حذف جنسیت از شناسنامه درسته نه اینکه هی یک کتگوری جدید درست کنیم و به زور آدم ها رو طبقه بندی کنیم , آدم ها آدم هستن , همین و بس .
یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +225شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +182پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +146سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید