آشنایی با روش تهیه‌ی ته دیگ زعفرانی

مواد اولیه:
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • برنج: ۸ پیمانه
  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • ماست چکیده: ۲ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • فلفل قرمز: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
برای تهیه این ته دیگ خوشمزه شبیه به ته چین مرغ عمل می کنیم. با این تفاوت که برای آن ضخامت کمتری را در نظر می گیریم. برای شروع طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ابتدا برنج را آبکش کنید. ماست آب رفته و ۳ عدد زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

بعد از یک دست شدن ماست و زرده تخم مرغ، زعفران آب کرده، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از مخلوط شدن کامل مواد، در ادامه ی طرز تهیه ته دیگ زعفرانی, ۳ تا ۴ پیمانه از برنجی که آبکش کرده اید را به مخلوط مواد اضافه کنید.
حالا دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. باید دانه های برنج غرق در مخلوط ماست و تخم مرغ شده باشند و کاملاً زعفرانی شوند.
در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار دهید. درون قابلمه روغن بریزید. مواد ته چین را در کف قابلمه بریزید. البته بهتر است روغن داغ شده باشد. این مخلوط را در کف قابلمه صاف کنید. آن گاه بقیه برنج آبکش شده را روی آن بریزید. در صورت تمایل نصف استکان آب به آن اضافه کنید. چند حفره در آن ایجاد کنید. دمی را بر روی آن قرار دهید. ابتدا به مدت یک دقیقه حرارت را زیاد کنید تا داخل قابلمه برنج، بخار بپیچد.
بعد از یک دقیقه، حرارت را کم کنید و منتظر بمانید برنج دم بکشد. در ادامه متذکر می شویم با این میزان مواد می توانید برای ۸ نفر ته دیگ تهیه کنید.
در صورت تمایل می توانید کمی روغن به ته دیگ اضافه کنید. امیدواریم دستور پخت ته دیگ زعفرانی موجبات رضایت شما عزیزان را فراهم کرده باشد و بتوانید با این روش اقدام به تهیه ته دیگ بسیار خوشمزه و لذیذ نمایید
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو