بعد از پیک نیک، چطور بوی دود لباس را از بین ببریم؟

 بوی دود برای اکثر خانم ها بسیار ناخوشایند است. البته بیشتر از این جهت که متأسفانه می‌تواند به پارچه ها هم نفوذ کند و حتی پس از شست و شوی پارچه نیز از بین نرود. اما بر خلاف انتظار ما، از بین بردن بوی دود از پارچه بسیار ساده است و با استفاده از موادی که در خانه ها پیدا میشود نیز امکان پذیر است.پیشنهاد می‌کنم با این مطلب همراه باشید تا شما را با چهار روش ساده که بوی دود را از لباس، پرده، کوسن، مبلمان و خلاصه هر نوع وسیله پارچه ای که سراغ داریم، از بین می‌برند آشنا کنم.

آب و سرکه

این روش برای از بین بردن بوی دود از لباس ها و پارچه های کتانی بسیار مناسب است. کافی است سینک ظرفشویی و یا یک لگن را با آب گرم پر کنید و یک فنجان سرکه سفید به آن اضافه کنید. آب و سرکه را به آرامی با هم مخلوط کنید. پارچه دود گرفته را در آن قرار داده و به مدت یک ساعت در آن بخیسانید. در نهایت پارچه را از ترکیب آب و سرکه خارج کرده و آبکشی کنید.
آب و جوش شیرین
این بار نیز سینک ظرفشویی و یا لگن مناسبی را با آب گرم پر کرده و یک فنجان جوش شیرین به آن اضافه کنید و تمامی مراحل روش قبل را تکرار کنید.
جوش شیرین و کیسه پلاستیکی
این روش برای رفع بوی دود از پرده، پتو و قالیچه های کوچک مناسب است. در این روش پارچه دود گرفته را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ که به خوبی بسته می‌شود قرار داده و 1 فنجان جوش شیرین داخل کیسه پلاستیکی بریزید. کیسه را به طور کامل ببندید و تکان دهید تا جوش شیرین همه جای کیسه به طور مساوی پخش شود. کیسه را یک شب کنار بگذارید و سپس پارچه را از آن خارج کنید.
اسپری لیمو
این روش برای از بین بردن بوی دود از مبل و صندلی، کوسن، تخت خواب و تشک بسیار مناسب است چرا که نیاز به شستن نیست. این بار کافی است 2 فنجان عصاره نارون کوهی را درون یک ظرف ریخته و سپس 20 قطره اسانس لیمو به آن اضافه کنید. این دو ماده را خوب ترکیب کنید و روی پارچه دود گرفته اسپری کنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟