تصاویری که عکاس جوان ایرانی از فغانی در استادیوم لوژنیکی گرفت

 یکی از عکاس های جوان ایرانی اعزام شده به جام جهانی روسیه که چهارشنبه شب در استادیوم لوژنیکی برای پوشش دیدار کرواسی و انگلیس حضور داشت، عکس های جالبی از داور کشورمان گرفت.
 

این عکاس، علیرضا فغانی داور سرشناس ایرانی و کمک هایش را در بخش مهمانان ویژه با کت وشلوار رسمی فیفا پیدا کرد و عکس های زیادی از او گرفت اما ماجرا فقط همین نبود و این عکاس سمج از سلام و احوالپرسی های مختلف با فغانی هم عکس انداخت که حاصلش این تصاویر شد که در اینستاگرامش منتشر کرده! احتمالا فغانی تصور نمی کرد که روی سکوها هم زیر ذره بین عکاس باشد و اینطور سوژه شود. امیدواریم این داور بین المللی کشورمان قضاوت Judgment خوبی در دیدار رده بندی جام داشته باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
karaji - کرج ، ایران

من موندم این عکاس عوضی اگر برای خراب کردن و یا خود شیرینی و یا جنبه منفی قضیه این کار رو کرده میتونت زیر عبای پوفیوزان مملکت و یا زیر ریش پلید یقه آخوندی پوشان بازار و یا طفیلی های نظامی شیاد و . هنر عکاسی خودشو نشون بده !!!
شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
۳۶
tiger.man - لوبومو، کنگو

خدا رحمتت کنه فغانی. این عکاس اگر واقعا ایرانی باشه یا آدم حاکمیته یا بی نهایت بی شرفه که این عکس در ملا عام گذاشته که نتیجش هم معلومه. خدا کنه حرفم اشتباه در بیاد.
شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد