جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه: حذف مراکش با گلزنی رونالدو
رأی دهید
با توجه به هتتریک کریستیانو رونالدو در بازی مقابل اسپانیا، تمامی چشمها در ورزشگاه لوژنیکی به این ستاره پرتغالی بود. او هم هوادران پرتغال را خیلی منتظر نگذاشت و در دقیقه ۴ بازی دروازه حریف را باز کرد.
رونالدو به این ترتیب تعداد گلهای ملی خود را به ۸۵ رساند. او حالا با عبور از رکورد فرانتس پوشکاش (۸۴ گل)، بهترین گلزن اروپایی در بازیهای ملی است اما هنوز با ۱۰۹ گل علی دایی، به عنوان برترین گلزن بازیهای ملی فاصله دارد.
مراکش که در بازی قبلی مقابل ایران با گل به خودی در آخرین لحظات بازی باخت، در این مسابقه هم چهره یک تیم بازنده را نداشت و موقعیتهای زیادی روی دروازه حریف ایجا کرد، اما قفل دروازه پرتغال بسته ماند. پرتغال هم مثل بازی قبل نشان داد تا چه حد به کاپیتان ۳۳ سالهاش متکی است.
فرناندو سانتوز، سرمربی پرتغال پس از بازی گفت: "ما از نظر دفاعی خوب بودیم و خوب هم بازی کردیم، ولی هنوز باید بهتر شویم. ما باید شیوه بازیمان را تغییر دهیم و بیشتر مالک توپ باشیم."
اروه رنار، سرمربی مراکش هم پس از این بازی گفت :"ما بعد از ۲۰ سال به جام جهانی رسیدیم و نشان دادیم که میتوانیم فوتبال بازی کنیم."
مراکش به این ترتیب صاحب ۷ شکست از ۹ بازی اخیرش در جام جهانی شد که در ۵ مسابقه از آنها هم نتوانسته گل بزند.
در دومین روز از بازیهای گروه B مسابقات جام جهانی، تیم ملی فوتبال مراکش در حالی به مصاف پرتغال رفت که با شکست ۱-۰ در مقابل ایران به پیروزی در این دیدار احتیاج مبرمی داشت.
روند بازی اما از همان ابتدای بازی به شکل دیگری رقم خورد. در دقیقه پنج، کرنر ارسالی ژائو موتینیو را کریستیانو رونالدو به یک ضربه سر زیبا وارد دروازه مراکش کرد تا پرتغال خیلی زود از حریف آفریقایی خود پیش بیافتد.
بعد از این گل مراکش به صورت کامل بازی را به دست گرفت و حملات بسیاری هم روی دروازه پرتغال ترتیب داد. اما سرخ پوشان در زدن ضربات نهایی کم دقت بودند و نتوانستند توپ را از خط دروازه پرتغال عبور دهند.
البته داور مسابقه هم با مراکشیها مهربان نبود و در چند صحنه خطاهای بازیکنان پرتغال، می توانست برای آنها پنالتی به ارمغان بیاورد که در هیچ یک از این موارد داور تصمیم نگرفت در سوتش بدمد. این داور کانادیی حتی درخواستهای بازیکنان مراکش برای ویدیوچک را هم بی پاسخ گذاشت.
بازی در نیمه اول با همان نتیجه ۱-۰ به پایان رسید و دو تیم به رختکن رفتند.
در نیمه دوم بازی همان روند نیمه نخست را طی کرد. مراکش توپ و میدان را در اختیار داشت اما قدرت عبور از خط دفاعی مستحکم پرتغال را نداشت. ضمن اینکه از سوی دیگر آنها تک موقعیتهایی را که در ضربات ایستگاهی به دست میآوردند با بی دقتی هدر میدادند.
به هر ترتیب تا پایان بازی تمام تلاشهای بازیکنان مراکش برای فتح دروازه یاران رونالدو بی نتیجه ماند تا شیرهای اطلس وداعی زودهنگام با جام داشته باشند. در حالیکه کمتر کسی فکر میکرد قرعه اولین حذف شده به نام مراکش بیفتد، اما خیلی زود باید چمدانهای خود را برای بازگشت به خانه بندند.