با تیم ملی روسیه، میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ آشنا شوید

روسیه میزبان بزرگ‌ترین تورنمنت ورزشی فوتبالی تاریخش است. اما آیا تیمی که به این مسابقات می‌فرستد هم در همین حد بزرگ است؟
 

ویکتور واسین، مدافع کلیدی و الکساندر کوکورین، مهاجم اصلی روسیه درگیر مصدومیت جدی زانو هستند و گئورگی ژیکیا، از دیگر مدافعان مهم تیم تا جام جهانی وقت زیادی برای برگشتن روی فرم ندارد. در نبود کوکورین، بار خط حمله تیم بر دوش فئودور اسمولوف می‌‌افتد.

 
مهاجم تیم کراسنودار روسیه که در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ آقای گل لیگ این کشور شد، در تورنمنت‌های بین‌المللی سابقه چندانی ندارد. این طور که پیداست بعید است میزبان جام جهانی در این رقابت‌ها عملکرد خاصی داشته باشد و با یک مربی معمولی و تیمی نه چندان با کیفیت برای بیرون نیفتادن از بازی‌ها در همان دور اول احتمالا نیازمند یک معجزه است.
 
روسیه در گروه A با اروگوئه و عربستان و مصر هم‌گروه است.
مربی: استانیسلاو چرچسوف
چرچسوف بعد از ناکامی روسیه در یورو ۲۰۱۶ به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد. دروازه‌بان سابق تیم ملی روسیه، مربیگری تیم‌های دینامو مسکو و اسپارتاک مسکو را در کارنامه‌اش دارد. او سال ۲۰۱۵ روی نیمکت لژیا ورشوی لهستان نشست و با این تیم قهرمان لیگ برتر و جام حذفی لهستان در فصل ۱۶-۲۰۱۵ شد.
بازیکن کلیدی : ایگور آکینفیف
ایگور آکینفیف، دروازه‌بان اول روسیه یکی از مهره‌های مهم تیم است. دروازه‌بان ۳۲ ساله رهبر تیم به حساب می‌آید و شاید بتوان گفت تنها بازیکن روسیه در کلاس جهانی‌ است. او البته در جام جهانی ۲۰۱۴ در بازی با کره جنوبی و الجزایر اشتباهاتی داشت که برای تیمش بسیار گران تمام شد.
نقاط قوت
حضور دروازه‌بانی چون ایگور آکینفیف احتمالا خیال روس‌ها را از بابت دروازه راحت می‌کند. در میانه زمین آلن ژاگوئف، هافبک ۲۷ ساله که با زسکا موسکو سه بار طعم قهرمانی لیگ برتر روسیه را چشیده، بازیکن تأثیرگذاری خواهد بود. رومن زوبنین، الکساندر گولووین و دوقلوهای میرانچوک ( آکسی و آنتون) هافبک‌های تکنیکی و جوان این تیم هستند که در جام جهانی فرصتی برای نمایش توانایی‌هایشان خواهند داشت.
نقاط ضعف
مصدومیت زانوی الکساندر کوکورین، روسیه را با کمبود مهاجم روبرو کرده. دفاع این تیم هم دست کمی از خط حمله‌اش ندارد. بعد از خداحافظی سرگئی ایگناشویچ و واسیلی و الکسی برزوتسکی، دیگر دوقلوهای تیم، روسیه با بحران نبود مدافع میانی با تجربه مواجه شد و پاره شدن رباط زانوی گئورگی ژیکیا و ویکتور وازین هم اوضاع را برای تیم وخیم‌تر کرد.
بهترین عملکرد در جام جهانی
مقام چهارم در جام جهانی ۱۹۶۶ انگلیس
آنچه باید بدانید
از زمان فروپاشی شوروی، روسیه هیچ وقت موفق به صعود از دور گروهی جام جهانی نشده است. این تیم در این مدت سه بار به جام جهانی رسیده (۱۹۹۴، ۲۰۰۲ و ۲۰۱۴) و هر سه دوره در جایگاه سوم گروه از مسابقات خداحافظی کرده است.
بدترین لحظه در تاریخ جام جهانی:
پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱، فوتبال روسیه تلاش بسیاری برای بازسازی خود کرده است. تیم روسیه در جام های جهانی ۱۹۹۸، ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ موفق به صعود به جام جهانی نشدند و در دیگر سال‌ها نیز نتوانسته‌اند از مرحله گروهی صعود کنند.
بهترین لحظه در تاریخ جام جهانی:
تیم فوتبال روسیه و در واقع تیم اتحاد جماهیر شوروی بهترین نتیجه را در جام جهانی ۱۹۶۶ کسب کرد و توانست به مقام چهارم برسد. یکی دیگر از موفقیت‌های روسیه در سال ۱۹۹۴ کسب شد زمانی که اولگ سالنکو در بازی مقابل کامرون پنج گل را وارد دروازه این تیم کرد و اولین بازیکن تاریخ جام جهانی با این مقدار گل در یک بازی شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.