ممنوعیت تهیه کباب‌ در شهرهای میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

بخش رسانه‌ای «وزارت شرایط اضطراری» روسیه از حالت آماده‌باش در شهرهای میزبان دیدارهای جام جهانی 2018 فوتبال و همچنین ممنوعیت کباب کردن گوشت در آنها خبر داد.
 

به گزارش  تسنیم، این تصمیم در نشست کمیسیون دولتی مدیریت بحران وزارت شرایط اضطراری روسیه و بحث درباره اقدامات ایمنی لازم برای مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی گرفته شده است.

 
در اطلاعیه سرویس رسانه‌ای وزارت شرایط اضطراری روسیه همچنین آمده است: بسیاری از مردم شهرهای میزبان جام جهانی 2018 روسیه علاقه‌مند هستند تا تهیه کباب در محل‌های عمومی در طول برگزاری دیدارها ممنوع شود. کمیسیون دولتی مدیریت بحران نیز با بررسی این مسئله از شهرهای میزبان رقابت‌ها خواسته تا سیستم‌های ضد حریق مناسبی را در نظر گرفته و ممنوعیت قانونی پخت کباب را نیز مورد توجه قرار دهند.
 
روسیه برای نخستین‌بار در تاریخ جام جهانی فوتبال میزبانی این رقابت‌ها را در روزهای 24 خرداد تا 24 تیر ماه سال جاری بر عهده خواهد داشت. ایران در گروه B این رقابت‌ها با پرتغال، اسپانیا و مراکش همگروه است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
karaji - کرج ، ایران

مگه تو اون گدا خونه کباب هم هست ، هر چند از مملکت ما و دیگر بدبختها میبرند بجاش آهن پاره و دردسر میفروشند !!
شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +272شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +229شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +187پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +149سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +138ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +124فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +105ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +96ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید