در اپلیکیشن‌های زوج‌یابی بیشتر چه دروغ‌هایی گفته می‌شود؟

آیا شما هم در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های زوج‌یابی یا شبکه‌های اجتماعی درباره خود دروغ می‌گویید؟ تحقیقات نشان می‌دهد که تعداد زیادی از افراد در این موارد درباره مشخصات خود «دروغ سفید» می‌گویند.
محققان دانشگاه استنفورد در آخرین پژوهش خود، متداول‌ترین دروغ‌های کاربران در اپلیکیشن‌های زوج‌یابی را شناسایی کرده‌اند.
 
پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بیش از همه دروغ گفتن درباره «در دسترس بودن یا نبودن» در این اپلیکیشن‌ها برای رد کردن محترمانه رابطه استفاده می‌شود.
 
دیوید مارکویچ و جفری هانکوک دو پژوهشگر این تحقیق می‌گویند که بیشتر این دروغ‌ها در زمان‌های تصمیم گیری برای داشتن و یا نداشتن رابطه طولانی‌مدت بوده است تا «برای برقراری رابطه جنسی».
 
آنها دریافتند که بیشتر افرادی که با استفاده از فضای مجازی و اپلیکیشن‌ها به دنبال انتخاب زوج خود هستند، به طرز شگفت‌انگیزی در اکثر موارد صادق بوده و به فریب و دروغ متوسل نمی‌شوند.
 
دو سوم از ۲۰۰ شرکت‌کننده این پژوهش در رابطه با مشخصات خود صادق بوده و در پیام‌ها هیچ دروغی نگفته‌اند اما هفت درصد از ۳ هزار پیام بررسی شده در این مطالعه حاوی دروغ و فریب بوده است.
 
بیشتر دروغ‌ها درباره «در دسترس بودن یا نبودن» و «علایق شخصی» افراد برای طرد طرف مقابل بوده است.
 
دروغ درباره در دسترس بودن یا همان «پیچاندن» در زبان کوچه بازاری برای رد کردن مودبانه فرد مقابل در این شبکه های مجازی زوج‌یابی استفاده می‌شود.
 
برای مثال یکی از کاربران در پاسخ به شخصی که به او علاقه نشان داده و خواهان دیدار با وی شده بود نوشته است: «ببخشید. فکر نکنم بتوانم بیایم. خواهرم مهمان من است.»
 
محققان چنین پیامی را بسیار فریب‌کارانه ارزیابی کردند. آنها در عین‌حال می‌گویند که دروغ‌هایی که در اپلیکیشن‌های دوست‌یابی گفته می‌شوند جنبه استراتژیک دارند اما بسیار محدود هستند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.