تهدید اسرائیل به 'حذف اسد' در صورت حمله ایران از خاک سوریه

یووال اشتاینیتز، وزیر انرژی و عضو کابینه امنیتی اسرائیل  یکی از وزاری کابینه امنیتی اسرائیل، سوریه را تهدید کرده است که اگر به ایران اجازه دهد از خاکش برای حمله به اسرائیل استفاده کند، اسرائیل بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را "حذف" و دولت او را سرنگون خواهد کرد.
 

یووال اشتاینیتز، وزیر انرژی اسرائیل به روزنامه یدیعوت آحرونوت گفت "قابل قبول نیست که اسد آرام در کاخش بنشیند و حکومتش را بازسازی کند و هم‌زمان اجازه دهد ایران، سوریه را به پایگاهی نظامی برای حمله به اسرائیل تبدیل کند."

 
از زمان حمله اسرائیل به پایگاه تی-۴ در سوریه که در آن دست کم هفت نفر از اعضای سپاه پاسداران ایران کشته شدند، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال حمله تلافی‌جویانه ایران به اسرائیل بالا گرفته است.
 
روزنامه عبری‌زبان معاریو امروز در گزارشی به نقل از مقام‌های دفاعی اسرائیل مدعی شده که ایران در حال برنامه‌ریزی برای یک رشته حملات موشکی به مواضع نظامی اسرائیل از خاک سوریه است.
 
روز یکشنبه (۶ ماه مه) هم بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در ابتدای جلسه کابینه با لحنی تند درباره فعالیت‌های سپاه پاسداران هشدار داد:
 
"سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ماه‌های اخیر مشغول انتقال سلاح پیشرفته به سوریه است و هدف آن ضربه زدن به ما چه در جبهه و چه در پشت جبهه است."
 
آقای نتانیاهو گفت که اسرائیل "برای در نطفه خفه کردن اقدامات تجاوزکارانه ایران علیه خود عزم راسخ دارد" و تاکید کرد که دولت او برای هر سناریویی آماده است.
 
اسرائیل هم‌زمان تلاش می‌کند در آستانه تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره آینده برجام، او را ترغیب به خارج شدن از این توافق کند.
 
آقای نتانیاهو هفته گذشته اسنادی را به نمایش گذاشت که مدعی بود به تلاش ایران برای ساخت تسلیحات هسته‌ای مربوط بوده است. ایران ادعاهای نخست وزیر اسرائیل را "مضحک" خواند و بسیاری از کارشناسان گفتند که این اطلاعات حاوی نکات تازه‌ای نبوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
دیوونه ، حالا چرا اسد ؟ اون که رقمى نیست ! تو که میخواى ثواب کنى بیا و بِیت ، علیل وقیح رو بزن که یه حالى هم ایرانیها بکنن !! اگر افعى خفته در بِیت رو بکُشى ، ثوابش صد برابر اون دعاهائیکه تورات بدست جلو اون دیواره ( که اسمش رو فراموش کردم ) وایمیسین و صورتهاتون رو ، هى نزدیک به دیوار میبرین و مثل یویو ، عقب میکشین و دعا میخونین !! بیا و مردونگى کُن ، قبل از اینکه دادستان اسرائیل بخاطر افتضاح مالى بندازنت زندان ، اینکار رو بکن !!
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۹
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن
البته من رو به سُخنم ، نتانیاهو بود! چون بعنوان نخست وزیر اون هر تصمیمى رو باید تائید کُنه !!
دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟