سندروم استکهلم؛ قربانیان آدم ربایی که عاشق ربایندگان خود شده بودند - بخش دوم - تصویری

در برخی از موارد دیده شده که فرد ربوده شده وارد یک رابطه ی عاطفی با رباینده ی خود می شود یا دستکم به او احساس نزدیکی کرده و عمل او را درک می نماید. بدین ترتیب نه تنها تلاشی برای فرار انجام نمی دهد بلکه در مواردی نیز با رباینده همراه شده و به او کمک می کند. چنین رفتار عجیبی در روانشناسی به «سندروم استکهلم» معروف شده که داستان و منشأ آن را در قسمت اول این مطلب برای شما بازگو کردیم و قصد داریم در ادامه ی این مطلب شما را با تعدادی دیگر از این موارد آشنا کنیم.
سندروم استکهلم؛ قربانیان آدم ربایی که عاشق ربایندگان خود شده بودند - بخش اول - تصویری
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
oghabe - بازل، سوییس

مثل گروهی ازایرانیان که 40سال ازطرف ملاها بگروگان گرفته شدندوچنان عاشق گروگانگیران شده اند که درانتخابات ونمازجمعه و22بهمن ودهه فجروهرکوفت وزهرماری شرکت هم میکنند وگاهی ساندیسی میخورنداسیدپاشی میکنندوجفتک میندازندوآتش به اختیارمیشوندوزردآلوهای رهبرراهم میبوسندوصیقل میزنند.وحاضربه هرکاری که گروگان گیران بگندهستند.
شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
۴۴
رقص پرواز - پراگ، چک

انسان از زمانی که زندگی را آغاز میکند اسیر میشود؛ اسیر عواطف، احساسات، مادیات و معنویات، اما همانند سندروم استکهلم دل به زندان و زندان بان خود میدهد، و حتی با وجود رنجی که متحمل میشود همچنان به این اسارت عشق میورزد و لذت میبرد و حتی از پایانش اندوه دارد. در واقع همه انسانها در زندگی فقط آموخته اند با قفسهایی که آنها را احاطه کرده پرواز کنند و گاها اوج بگیرند و گاهی سقوطی دردناک تجربه کنند. اما روزی برای همه، درهای این قفس های نامرئی با مرگ گشوده میشود و باز هم مانند سندروم استکلهم زندانی از آنچه باعث نجات او میشود بیزار میشود و احساسات منفی پیدا میکند!
شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳
۸۹
تفکر اسلامی - کپنهاک، دانمارک

[::oghabe - سنت گا لن، سوییس::]. شما دارید از یک دید بسته به قضایا می‌نگرید. اگر با راه و روش اهل بیت امیرالمؤمنین ع آشنایی و روایات و حدیث های آن معصومین را بخوانید، مسلما شما هم خود را گروگان و عاشق آنها خواهید یافت. کسانی که باعث بدبختی و افسردگی قوم ما شدند جماعت جاهل و خون‌آشام عمریه هستند.
شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸
۶۰
liberté - مونترال، کانادا
دقیقا مکانیسم ماندگاری ادیان ابراهیمی در سرزمین های بیگانه هست!
‌سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +330شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +276شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +201شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +165پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +149رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +138مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +137برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +135پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +132وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +124یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد