دست کم ۱۷ کشته در تیراندازی در دبیرستانی در فلوریدا

تصاویر هوایی از مداوای دانش آموزان مجروح در محوطه دبیرستان حکایت دارد
"اسکات ازرئیل"، رئیس پلیس بخش براورد در جنوب فلوریدا، می گوید در تیراندازی در دبیرستانی در شهر پارکلند حداقل ۱۷ نفر کشته شده اند.
 
پلیس بخش براورد مشغول تخلیه این دبیرستان بزرگ با سه هزار دانش آموز که ساعتی قبل در آن تیراندازی روی داد بوده است.
 
پلیس می گوید مهاجم را بازداشت کرده و مقام‌های آتش نشانی همچنین از زخمی شدن دست کم ۲۰ نفر خبر دادند.
 
بیل نلسون سناتور اهل فلوریدا هم به شبکه "ام اس ان بی سی" گفت که چندین نفر کشته شده اند.
تصاویر زنده تلویزیونی ماموران مسلح نقاب‌‎پوش را نشان می‌دهد که مشغول هدایت ده‌ها دانش‌آموز به محوطه اطراف این دبیرستان است.
 
پلیس می‌گوید تیرانداز را شناسایی کرده اما هویت او را علنی نکرده است. با وجود بازداشت شدن این تیرانداز، پلیس هنوز در حال جستجوی اتاق به اتاق دبیرستان استونمن داگلاس است تا یقین یابد که محوطه این مجموعه بزرگ امن است.
 
در همین حال، روزنامه میامی هرالد فلوریدا از شناسایی ضارب و هویت او خبر داده و نوشته او یکی از دانش آموزان سابق این مدرسه است.
 
پیشتر رسانه‌ها و مقام‌های محلی گفتند احتمالا چند نفر از جمله یکی از معلمان و یکی از کارمندان مدرسه کشته شده‌اند.
 
در تصاویر هوایی هم ماموران امداد مشاهده می‌شوند که مشغول مداوای فوری مجروحان و انتقال آنها به آمبولانس‌ها هستند.
 
دانش‌آموزانی که از دبیرستان خارج شده‌اند می‌گویند ابتدا صدای آژیر آتش‌نشانی شنیده شده و سپس در یکی از ساختمان‌ها که ویژه دانش‌آموزان دوره راهنمایی است تیراندازی آغاز شده و دست کم یکی از معلمان هم تیر خورده است.
تصاویر زنده از تلاش پلیس برای خارج کردن دانش‌آموزان از محوطه این دبیرستان در منطقه براورد پارکلند حکایت دارد تصاویر هوایی از این مجموعه بزرگ آموزشی چند دانش‌آموز را نشان می‌دهد که مشغول فرار به محوطه بیرون هستند و معلوم نیست که تحت پوشش ماموران پلیس به خارج هدایت شده‌اند و یا شخصا از کلاس درس گریخته‌اند.
 

یک خبرنگار که در محل واقعه حضور دارد به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته دانش‌آموزانی که از دبیرستان براورد خارج شده‌اند می‌گویند چند نفر از جمله یکی از معلمان تیر خورده است.

 
با ادامه ارسال تصاویر هوایی از اطراف این دبیرستان، تعداد بیشتری از دانش‌آموزان دیده می‌شوند که به سرعت در حال دویدن و دور شدن از محوطه هستند در حالی که دست‌های‌شان را روی سرشان گذاشته‌اند و چند مامور پلیس آن‌ها را هدایت می‌کنند.
 
پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، هم اعلام کرده مامورانش در محل حاضر شده‌اند و همزمان رسانه‌های آمریکا می‌گویند تعداد زیادی از والدین نگران در محوطه اطراف دبیرستان و پشت نوارکشی‌های پلیس تجمع تا کرده‌اند.
 
کاخ سفید اعلام کرده دونالد ترامپ در جریان این تیراندازی قرار گرفته و لحطه به لحظه در جریان تحولات آن قرار می‌گیرد.
 
آقای ترامپ ساعتی بعد در توییتر با اعضای خانواده آسیب دیدگان این تیراندازی ابراز همدری کرد و نوشت: "هیچ‌کس نه دانش‌آموز و نه معلم و کیس دیگری نباید در مدارس آمریکا احساس ناامنی کند.
 
ریک اسکات، فرماندار فلوریدا در توییتی از گفتگوی تلفنی خود با دونالد ترامپ خبر داده است.
 
در صورتی که این تیراندازی هم همچون اغلب تیراندازی‌ها در مدارس آمریکا با تلفات انسانی همراه شود باید انتظار داشت در ساعات آینده بحث قوانین خرید و فروش و حمل سلاح در آمریکا یک بار دیگر به صدر اخبار این کشور برسد.
 
آقای ترامپ که پس از کشتار سال گذشته در لاس وگاس گفته بود در این باره تدبیری خواهد اندیشید در یک سال گذشته اقدام و حتی اظهار نظر جدی در این باره نکرده است.
 
جمهوری‌خواهان به طور سنتی طرفدار آزادی مالکیت سلاح هستند و در برابر تصویب هرگونه قانونی که خرید و فروش و یا مالکیت شخصی اسلحه را محدود کند با استناد به متمم دوم قانون اساسی آمریکا، مقاومت می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
iran4ever - لندن، انگلستان

چه عشقی‌ می‌کنن این تولید کنندگان اسلحه! کارو بار توووپ!
‌چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۴
۵۳
Pezhman - وین، اتریش
داشتن اسلحه برای افرادی که در خطر هستند و از طرفی صحت عقلیشان از نظر پزشکی تائید شده قابل توجیه است .مثلاً پزشکی در خارج شهر برای ترساندن حیوانات وحشی و یا دفاع از زن وبچه اش در برابر مجرمان باید دارای اسلحه باشد . اما یک بی خانمان که همیشه مست است نیازی به اسلحه ندارد. اینکه چه کسی حق حمل اسلحه دارد و چه کسی نباید اسلحه دستش باشد یک طرف. نوع اسلحه و تعداد آنها مهمتر است. معنی ندارد هر کسی برود ده قبضه کلاشنیکوف بخرد. این اسلحه برای جنگ است. برای دفاع شخصی یک اسلحه شکاری دولول و یا هفت تیرباکالیبر خفیف کافی است. اگر هم یک نفر دیوانه بخواهد با این اسلحه به مدرسه حمله کند. تلفات بسیار کمتر خواهد بود. راه چاره را همه میدانیم. اما متاسفانه،مشکل کارخانه های اسلحه سازی هستند که با اعمال نفوذ و استفاده از ضعفهای قانون اساسی ، موجبات این کشتارهای جمعی را سبب میشوند
‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۲
۶۴
سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
حالا اگر یک به ظاهر مسلمان بود تمام اتهامات متوجه دین ما میشد . ولی چون یارو مسیحیه نوعی تمدن هم براش محسوب نیشه. کی برخی از به ظاهر روشنفکران دیدشون رو نسبت به عقیده و دین ما تغییر میدن الله اعلم ،؟
‌پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.