عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران درگذشت

عاصمه جهانگیر در چند گزارش از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کرده بود عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق ‌بشر ایران، صبح روز یکشنبه در سن ۶۶ سالگی درگذشت.
 

به گزارش رادیو مشعل، بخش پاکستان رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی، خانم جهانگیر به دلیل سکته قلبی درگذشته است.

 
او از آبان ماه سال ۱۳۹۵ با پایان مأموریت احمد شهید به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران فعالیت می‌کرد و در چند گزارش نیز از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد کرده بود.
 
عاصمه جهانگیر از حقوقدانان و فعالان حقوق بشر شناخته شده پاکستانی و بنیانگذار کمیسیون حقوق بشر این کشور به شمار می‌رفت.
 
او از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در آزادی ادیان و عقاید بود. خانم جهانگیر چند جایزه بین‌المللی در حوزه حقوق بشر را هم دریافت کرده بود.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ دختر عاصمه جهانگیر در بیانیه ای اعلام کرد که هنوز تاریخی برای برگزاری مراسم تشییع جنازه او تعیین نشده است.
 
خبر درگذشت خانم جهانگیر بازتاب گسترده ای در رسانه های پاکستان و هندوستان داشته است.
 
در این ارتباط،‌ شاهد خاقان عباسی، ‌نخست وزیر پاکستان، تاسف خود را از درگذشت خانم جهانگیر ابراز داشت و از نقش او در برقراری حکومت قانون و محافظت از حقوق بشر ستایش کرد.
 
ملاله یوسف‌زی، فعال مدنی و جوانترین برنده جایزه صلح نوبل، ‌هم در توئیتی نوشت که بهترین احترام به عاصمه جهانگیر، «ادامه مبارزه او برای حقوق بشر و دموکراسی است».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
شک ندارم جمهوری اسلامی بقتل رسونده
یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰
۶۰
ali-Dk - لونگبو، دانمارک
[::شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ::]. حتما جیب شما را پر کردند که به شما ماموریت دادند ایشان را به قتل برسانید به این دلیل شک ندارید .
یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
[::ali-Dk - لونگبو، دانمارک::]. شما جیره خور آخوندا ارزش اینو ندارد که باهاتون هم کلام شد مغزتون را انقدر شستشو دادن که فایده ای نداره جواب دادن به شما و امثال شما
‌چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +231اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید