سینوزیت با آنتی‌بیوتیک‌های موضعی درمان نمی‌شود

یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: درمان سینوزیت با آنتی‌بیوتیک موضعی امکان پذیر نیست.
 

محمد پورحاجی غلامی در گفتگو با مهر درباره شایعات پزشکی درباره درمان سینوزیت اظهارداشت: : شستشوی بینی با سرم و پنی‌سیلین بر درمان سینوزیت تاثیری ندارد. می‌گویند برای درمان سینوزیت، پنی‌سیلین ۸۰۰ را با سرم فیزیولوژی مخلوط کنید و روزی پنج‌بار حلق و بینی را با آن شستشو بدهید و یا آنتی بیوتیک را بخور دهید اما ما هیچ گونه درمان موضعی برای بینی و درمان سینوزیت نداریم.

 
وی افزود: درمان سینوزیت فقط از طریق درمان داروهای خوراکی و تزریقی امکان پذیر است و شست‌شوی بینی با پنی‌سیلین نوعی درمان موضعی محسوب می‌شود که هیچگونه اثری ندارد.
 
پورحاجی غلامی تصریح کرد: درمان روتین سینوزیت برای بیماران سرپایی به صورت خوراکی و برای بیماران بستری به صورت تزریقی انجام می‌گیرد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی ادامه داد: هم اکنون آنتی بیوتیک‌های موضعی برای گوش در داروخانه‌ها موجود است اما برای بینی چنین دارویی وجود ندارد.
 
پورحاجی غلامی درباره ی آلودگی هوا اظهار کرد: توصیه در این زمینه اقداماتی مقطعی محسوب می‌شود. تا وقتی که مشکل سوخت و خودروهای آلاینده حل نشود این شرایط ادامه دارد.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: افرادی که مشکلات قلبی و ریوی دارند حتی الامکان از خانه بیرون نروند زیرا آلودگی هوا مشکلات آنان را تشدید می‌کند.
 
وی با تاکید به مصرف شیر و مواد دارای آنتی ‌اکسیدان، گفت: ماسک‌های استاندارد نیز می‌توانند تا حدودی کمک کننده باشند.
 
پورحاجی غلامی درباره اینکه چرا به هنگام آلودگی هوا مدارس و ادارات با هم تعطیل نمی‌شوند، اظهار کرد: آلودگی هوا برای افرادی که در سنین رشد هستند به مراتب خطرناک تر است، اگرچه برای افراد بزرگسال نیز که مشکلات قبلی دارند خطرات جدی را به دنبال داشته و حتی احتمال مرگ هم در این افراد وجود دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا