با مصرف روزانه این نوشیدنی به جنگ سکته قلبی بروید

طبق نتایج یک مطالعه مقدماتی جدید، نوشیدن هر فنجان قهوه ریسک مشکلات قلبی را کاهش می دهد.
 

به گزارش  مهر، لورا استیونس، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می گوید: «نوشیدن یک فنجان قهوه ریسک سکته، نارسایی قلبی و بیماری قلبی عروق کرونر را کاهش می دهد.»

 
بررسی پیشرفته داده های بدست آمده از مطالعات بلندمدت قلب نشان می دهد هر فنجان قهوه مصرفی در هفته می تواند ریسک نارسایی قلبی را تا ۷ درصد، سکته را تا ۸ درصد و بیماری قلبی را تا ۵ درصد کاهش دهد.
 
به گفته استیونس، «ما همچنین در یک مطالعه تعجب آور دریافتیم گوشت قرمز ممکن است با کاهش ریسک نارسایی قلبی و سکته هم مرتبط باشد.»
 
محققان عنوان می کنند در مورد وجود رابطه بین گوشت قرمز و کاهش ریسک مشکلات قلبی نیاز به پژوهش های بیشتری در اینده است و هنوز این رابطه را تایید نکرده اند.
 
در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به مطالعه بلندمدتی را که از سال ۱۹۴۸ بر روی ساکنان فرامینگام آمریکا آغاز شده بود بررسی کردند.
 
به گفته استیونس، «ما براساس بررسی این داده ها دریافتیم هم مصرف گوشت قرمز و هم قهوه با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی و سکته در بین این جمعیت مورد مطالعه مرتبط بود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
مستانه شرق - هایدلبرگ، آلمان
واقعا شرم آوره که برای سلامتی قلب انسان توصیه به مصرف گوشت قرمز میشود ..مافیای گوشت صنعتی برای درآوردن سود بیشتر همه نوع تبلیغاتی در آستین دارد و اینبار نیز پشت تبلیغ خوردن قهوه قیافه پستشون رو پنهان کردند ..
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۶
۴۷
انرژی و بینهایت - فوکوکا، ژاپن
هیچ چیزی بیشتر از استرس به قلب صدمه نمی زند و هیچ چیزی برای قلب بیشتر از زدودن استرس مفید نیست. اگر هم هر روز قهوه و گوشت مصرف کنیم ولی اگر استرس را مهار نکنیم باز هم قلب در حالت اضطرار و خطر قرار میگیرد. استرس دشمن انسان مدرن است. و انواع و اقسام آن روزانه انسانها را تحت فشار قرار میدهد. فرار از آن محال است ولی باید مهار و اداره شود در غیر آن درمدت 5 تا 10 سال قلب را به شدت آسیب میزند.
‌پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +266شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +227شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +182پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +147سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +134ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +103فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم