آلزایمر را با نوشیدن این ترکیب معجزه‌گر درمان کنید

محققان دانشگاه MIT ماساچوست پی برده اند ترکیب مغذی موسوم به Souvenaid دارای پتانسیل کاهش روند پیشرفت بیماری آلزایمر است.
 

به گزارش مهر، نوشیدنی Souvenaid با درمان علت ریشه ای آلزایمر که ناشی از نابودی سیناپس های مغزی است، عمل می کند.

 
این نوشیدنی غلیظ شبیه ماست حاوی اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی های چرب نظیر سالمون و خال مخالی همراه با دوز بالا ویتامین B۱۳، B، C و E است.
 
این ترکیب موجب افزایش تولید سیناپس های جدید شده و ارتباط بین مناطق مغز را بازسازی و ترمیم می کند، بدین ترتیب موجب بهبود حافظه و سایر عملکردهای شناختی می شود.
 
در مطالعه جدید که ۲۴ ماه به طول انجامید، به بیش از ۳۰۰ بیمار مبتلا به آلزایمر در مراحل اولیه به طور تصادفی نوشیدنی Souvenaid یا دارونما داده شد.
 
محققان دریافتند بیماران دریافت کننده Souvenaid در مقایسه با گروه دارونما شاهد ۴۵ درصد زوال شناختی کمتری بودند.
 
بیمارانی که Souvenaid نوشیده بودند روند تشدید عملکرد شناختی و کارکردی کمتر و بهبود حافظه کلامی شان بهتر بود.
 
مهم تر اینکه، Souvenaid منجر به کاهش ۲۶ درصدی نابودی حجم هیپوکامپ شد، وضعیتی که در مراحل اولیه آلزایمر بروز می کند.
 
ریچارد وارتمن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج نشان می دهد Souvenaid قادر به کُند کردن یا توقف کامل روند پیشرفت بیماری آلزایمر در مراحل بسیار اولیه است.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +262شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +224شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +180پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +145سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +132ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +107کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم
  • +95ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید