هشدار دانشمندان درباره گسترش 'سوپر مالاریا' در جهان

مالاریا از طریق نیش پشه منتقل می‌شود دانشمندان درباره خطر شیوع گسترده نوعی بیماری مالاریا هشدار داده‌اند که درمان‌های فعلی بر آن بی‌اثر است.
 

محققان یک موسسه تحقیقاتی دارویی در بانکوک هشدار داده‌اند که این مالاریا به نام "سوپر مالاریا" در مقابل تمام داروهای ضد مالاریا مقاوم است و هیچ دارویی توانایی کشتن آن را ندارد.

 
اولین بار این نوع مالاریا در کامبوج دیده شد اما به سرعت به نقاط دیگر آسیای جنوب شرقی مانند تایلند، لائوس و ویتنام گسترش یافت.
 
آرجن داندراپ، رئیس تیم تحقیقاتی موسسه تحقیقات دارویی آکسفورد تروپیکال به بی‌بی‌سی گفته شدیدا نگران است که این بیماری به نقاط دیگر جهان از جمله آفریقا گسترش پیدا کند.
 
هر سال 212 میلیون نفر در جهان به مالاریا مبتلا می‌شوند. مالاریا با نیش پشه منتقل می‌شود و از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر کودکان در جهان است.
 
امسال دانشمندان گفتند موفق به ساخت یک ماده سمی شده‌اند که طعم آن، پشه‌ها را به خود جذب می‌کند. این روش در کشتن پشه‌هایی که بیماری مالاریا را انتقال می‌دهند، نتیجه مثبت داشته‌است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +158وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید